Nektek melyik ruha tetszik jobban? /kep/
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Vagy
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Attól függ milyen alkalomra.
Az első kicsit lazább, ráadásul az oldalsó fehér csíkok miatt kicsit vékonyít (bár ha a színek fordítva lennének, azaz fehér lenne az alapszíne és fekete lenne a csík, akkor lenne az igazi). Én ezt egy olyan eseményen viselném, ahol kevésbé kell csinosan, elegánsan megjelenni. Fel lehet dobni színes kiegészítőkkel, akkor még lazább lesz. De lehet maradni a monochrome árnyalatoknál, akkor viszont egy elegáns alkalomra is tökéletes.
A másodiknak alapból elég nőies a kisugárzása (legalábbis szerintem) a csipke miatt. Szerintem ez egy praktikusabb választás, hiszen nem csak akkor tudod használni, ha valahova el szeretnél menni. Kiegészítőktől függően több élethelyzetben is kitűnő választás.
Én összességében a másodikat választanám, de ez persze attól is függ, hogy illik-e az alkatodra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!