Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amerikai zászlós pólót hol...

Amerikai zászlós pólót hol találok (14/L)?

Figyelt kérdés
Na ott kezdem, hogy én tényleg nem divatból hordanám (szerintem már nem is divat, de nem vagyok jártas ezekben) A lényeg, hogy minden boltot végignéztem már és sehol sem találok, csak Britt zászlósat. Ja és nemcsak egy sima fehér pólót egy zászlóval szeretnék, hanem valami különleges fazonút :) Melyik boltot ajánlanátok?

2013. okt. 23. 10:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

# 20

úgy bizony!! van itt baj :)

2013. okt. 23. 20:46
 22/29 anonim ***** válasza:
20%

Ahogy elnezem itt mindenki tuliskolazott!

Ha raerek majd irigykedem!

Jenki pribekek!

2013. okt. 23. 21:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Hu, itt jó nagy veszekedés lett. Tudtam, hogy ez lesz, ha elmondom a véleményem. Ja és én nem szitkozódtam, csak idéztem az egyik kedves válaszoló szépséges válaszát. De most komolyan csak idéztem, nem írtam volna bele a mondatomba, ha ő nem ezt írta volna.
2013. okt. 24. 16:25
 24/29 anonim ***** válasza:
59%
Látod kérdező,megvédelek,erre lepontoznak...Sebaj,legalább kiálltam az igazság mellett!!!;)))
2013. okt. 24. 18:17
 25/29 A kérdező kommentje:
köszönöm :DD
2013. okt. 24. 18:19
 26/29 anonim ***** válasza:
71%

Először is, hogy a kérdésedre válaszoljak, ahogy már mondták New Yorker-be láttam sokszor, de múltkor pont láttam a TESCO-ban az F&F-es cuccoknál egy pólót, az egész egy amcsi zászló volt ilyen kopottas stílussal.

Másodszor, nem szeretnék beszállni a vitába (vagy újat nyitni) csak érdekel hogy ha nem divatból hordanál ilyet, akkor miért?:) Szerintem Amerikába sem hordanak magyar zászlós ruhákat.:)

2013. okt. 25. 16:30
 27/29 A kérdező kommentje:
Én? Már leírtam, szeretem Amerikát :) És miért nem hordanak Amerikában? Minek hordanának, kit érdekel sajnos ez a kis ország? Sőt sajnos ott szerintem nem is tudják hogy létezik Magyarország
2013. okt. 25. 18:39
 28/29 anonim ***** válasza:
43%

Kerdezo!

Ritka buta ember lehetsz a legutobbi valaszod alapjan!

De az utolso valaszolonal van a pont!

Nalam legalabb is!

2013. okt. 25. 18:58
 29/29 anonim ***** válasza:
9%

És megkérdezhetem miért szereted Amerikát? (Egyébként te az USA-ra gondolsz mint ország, mert Amerika az az egész kontinens. Csak nem akartam már grammar nazi is lenni, mert így is a sárga föld alá pontoznak...:) Volt már lehetőséged kijutni, egyáltalán az USA-ról eléd vetített képet leszámítva utána néztél-e már valaha? A második mondatod nagyon helytálló, mert valóban nem tudják kik vagyunk (Európa nekik egy ország), le se sz*rják az országunkat és a benne élőket - és mivel úgy sejtem hogy te is itt élsz, rád is tesznek. Ezek után is az ő zászlójukkal ellátott ruhákat akarod hordani? Mondtad volna legalább hogy igen, csak divatból szeretném hordani és nem az USA miatt.:)

Tudom hogy könnyebb csukott szemmel élni, követni a többséget és hagyni hogy mások (meg)vezessenek. És azt is tudom hogy ezek a mondatok úgy sem találnak célba, mert 14 évesen az ember még naiv és ez így van rendben. De pár év múlva olvasd el ezeket a sorokat, gondolkodj el rajta és talán egy bólogató droiddal kevesebb lesz a földön!:)

2013. okt. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!