Amerikai zászlós pólót hol találok (14/L)?
# 20
úgy bizony!! van itt baj :)
Ahogy elnezem itt mindenki tuliskolazott!
Ha raerek majd irigykedem!
Jenki pribekek!
Először is, hogy a kérdésedre válaszoljak, ahogy már mondták New Yorker-be láttam sokszor, de múltkor pont láttam a TESCO-ban az F&F-es cuccoknál egy pólót, az egész egy amcsi zászló volt ilyen kopottas stílussal.
Másodszor, nem szeretnék beszállni a vitába (vagy újat nyitni) csak érdekel hogy ha nem divatból hordanál ilyet, akkor miért?:) Szerintem Amerikába sem hordanak magyar zászlós ruhákat.:)
Kerdezo!
Ritka buta ember lehetsz a legutobbi valaszod alapjan!
De az utolso valaszolonal van a pont!
Nalam legalabb is!
És megkérdezhetem miért szereted Amerikát? (Egyébként te az USA-ra gondolsz mint ország, mert Amerika az az egész kontinens. Csak nem akartam már grammar nazi is lenni, mert így is a sárga föld alá pontoznak...:) Volt már lehetőséged kijutni, egyáltalán az USA-ról eléd vetített képet leszámítva utána néztél-e már valaha? A második mondatod nagyon helytálló, mert valóban nem tudják kik vagyunk (Európa nekik egy ország), le se sz*rják az országunkat és a benne élőket - és mivel úgy sejtem hogy te is itt élsz, rád is tesznek. Ezek után is az ő zászlójukkal ellátott ruhákat akarod hordani? Mondtad volna legalább hogy igen, csak divatból szeretném hordani és nem az USA miatt.:)
Tudom hogy könnyebb csukott szemmel élni, követni a többséget és hagyni hogy mások (meg)vezessenek. És azt is tudom hogy ezek a mondatok úgy sem találnak célba, mert 14 évesen az ember még naiv és ez így van rendben. De pár év múlva olvasd el ezeket a sorokat, gondolkodj el rajta és talán egy bólogató droiddal kevesebb lesz a földön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!