Amerikai zászlós pólót hol találok (14/L)?
Figyelt kérdés
Na ott kezdem, hogy én tényleg nem divatból hordanám (szerintem már nem is divat, de nem vagyok jártas ezekben) A lényeg, hogy minden boltot végignéztem már és sehol sem találok, csak Britt zászlósat. Ja és nemcsak egy sima fehér pólót egy zászlóval szeretnék, hanem valami különleges fazonút :) Melyik boltot ajánlanátok?2013. okt. 23. 10:44
1/29 anonim válasza:
Én akárhova megyek, mindenhol ilyenbe botlok. Kínaiban tucatszámra látok ilyen mintájú, különböző fazonú darabokat, keress ott.
2/29 anonim válasza:
Undorodom azoktól a pólóktól, de ha nagyon akarsz akkor New Yorker.
3/29 anonim válasza:
Én egy tini boltban nem láttam egy jó ideje, tényleg a piacokon érdemes körülnézned.
4/29 anonim válasza:
Régen tucatszámra volt plázában,de ott csak cipő van,meg csőtopp.Kinaiba vagy piacon,esetleg turi...:P
5/29 anonim válasza:
Tally Weijl-ben is láttam. NewYorker tele van, nem igaz, hogy nem találsz.
6/29 anonim válasza:
Nálunk nincs a NewYorkerbe...4.voltam(békéscsaba)
7/29 anonim válasza:
Egy ujabb nyugat seggnyaloja!
Gratula!
A tobbi meg teszi ala a lovat!
8/29 anonim válasza:
Egy újabb s×ggfej! Utolsó kommentelő...:P
9/29 A kérdező kommentje:
köszi utolsó! Nem vagyok s*ggnyalója, csak már kezdek "undorodni" Magyarországtól is... Bocsi mindenkinek de az a véleményem, és nem fogom senki kedvéért megváltoztatni. És miért lennék a s*ggnyalója attól még h szeretem? Csak, hogy tudd az ilyen fajtájú emberek miatt szeretném elhagyni az országot. Tudom, h ott sem lesz könnyebb... nem ragozom tovább ;) köszi "mindenkinek"
2013. okt. 23. 17:48
10/29 anonim válasza:
Na tessek,
Egy 14 eves lany polot keres maganak, nehany normal valasz utan elkezdodik a szitkozodas, nevekkel dobalozas. Hogy minek az nem tudom valaki is meg tudna-e valaszolni.
Ide degeneralodott volna az a szerencsetlen orszag ?
Nekem a telefonon jon fel az ilyen "amerika" jellegu kerdes, de amit eddig olvastam az alapjan azt hiszem lezarom mert fajdalom olvasni.
Cheers from Seattle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!