Szerintetek ciki, hogyha fecske alsót hordok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 16:12
1/12 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy nekem nem okoz álmatlan éjszakát.
3/12 haleyless válasza:
Hát ha lány vagy fura. de ha a párodat nem zavarja akkor senkinek semmi beleszólása :) olyat hordj amiben kényelmesen érzed magad
4/12 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert én általában ezt hordok, és gyakran csúfolnak!
2013. okt. 22. 17:08
5/12 anonim válasza:
Most ezert csufolnak a patkanyok,80 eves korodban meg a bokadig nyulott herekig amit a boxer alsonak koszonhetnel,ha azt hordanad!
6/12 A kérdező kommentje:
Ezt akkor annak szántad, hogy te is a fecske alsót szereted inkább? (Kicsit nem volt egyértelmű, mert fáradt vagyok, és nem tudtam rendesen elolvasni)
2013. okt. 22. 18:05
7/12 anonim válasza:
:) nem ciki! én lány vagyok, és szerintem nem ciki! :) miért lenne az?
8/12 A kérdező kommentje:
1: Mintmár az előbb írtam, gyakran csúfolnak, 2: és mindig azt mondják, hogy ciki :/
2013. okt. 22. 19:07
9/12 anonim válasza:
talán azért, mert tesco gazdaságos bugyikat hordasz. nem? nem lehet?
10/12 anonim válasza:
ha nem vagy brit és/vagy David, inkább hanyagold, így nem leszel cikizés tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!