Harisnyanadrág - varrás nélkül (seamless). Magyarországon hol lehet a legjobb áron megvásárolni?
Ez azt hiszem pusztán esztétikai ügy :) A harisnya lényege a mindent láttatni, és mindent egy picit máshogy láttatni. Lábon is azért esztétikus, mert nem takar, hanem feldob...
Nyilván ez ízlés kérdése, de nekem tetszenek a varrás nélküli változatok - képeken persze, hiszen jelenleg nem nagyon tudok hazai elérhetőséget....
Nem tudom megéri-e, még ha mondjuk 50%-kal olcsóbb is. Múltkor vettem a páromnak 2400Ft-ért egy olyan harisnyát, hogy amikor felvette mindketten elaléltunk, olyan gyönyörű volt. Nagyon vékony, nagyon finom és nagyon-nagyon szexi. Aznap elmentünk valahova, és a cipője addig dörzsölte a bokájánál, amíg bumm, oda lett hirtelen a drága portéka. Olyan is megesett már, hogy egészen véletlenül odaért a lába egy felülethez, ami érdes volt és ismét cserélhette a harisnyáját.
Sajnos csak a biztonságos otthonban érdemes ilyen drága dolgokat használni kedvcsinálónak. Nálam gondos manikűr és kézkrémezés előz meg minden simogatást. Sajnos ilyen érzékenyek a harisnyák, de nagyon szépek!
most épp egy olcsóbbat találtam, csak Magyarországon még nem forgalmazzák...
...de lényegesen hozzáférhetőbbnek tűnik...
Az árat itt láttam, mondhatni baráti a többihez képest...
De jó lenne itthon megvenni, majd írok valamelyik kereskedőnek :)
...egy jó videó róla:
Na ebben ha tud valaki segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!