20-as éveiben járó férfinek milyen zoknit kéne viselnie?
Figyelt kérdés
Most, hogy így beköszöntött a hideg és hosszúnadrágban vagyok egész nap, hosszú-szárú zoknit hordok, de azt veszem észre, hogy szinte mindenki rövid/boka zoknit hord. Én biztos fáznék benne. Vagy ezt a divat miatt teszik?2013. okt. 20. 19:46
11/15 anonim válasza:
olyat ami melegen tartja a lábat! és olyat amibe nem büdösödik a lábad mint Al Bundy az kicsit cinkes ha mész barátnődhöz vagy ő hozzád leveszed a cipőd és kiüti a lábszag :D
13/15 anonim válasza:
Mókás választ már kaptál eleget, úgyhogy megkíméllek. :D
Amúgy pedig férfinak csakis fekete zokni (fehér a sporthoz való), ami elég hosszú, hogy ha keresztbe teszed a lábad, akkor se látszódjon ki a lábszárad. Legalábbis az etikett-protokoll szerint Ja és célszerű, ha 100% pamut.
Amúgy pedig nekem mindegy, amiben neked jó. Sehogy sem lesz egy szexi ruhadarab, és amíg nem valami baromi feltűnő, addig észre sem veszem, és nem is érdekel. :D
14/15 anonim válasza:
Ha fazol, vegyel harisnyat a csajok is azt szoktak!
15/15 anonim válasza:
Azért hordanak bokazoknit, vagy térdzoknit, mert az a kényelmas nekik. Van, aki ezt, van, aki azt szereti. Szerintem mindegy, hogy mi van a hosszúnadrág alatt, csak ne fázz és érezd magad kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!