1/12 anonim válasza:
huh szerintem eléggé b*zis. de ez csak az én véleményem lehet van akinek tetszik. 17/L
2/12 anonim válasza:
hát eléggé b.zis....
Akkor inkább karika-fülbevaló legyen szerintem, ha nagyon akarsz fülbevalót....
4/12 anonim válasza:
aki ilyet hord az nem férfi...
5/12 anonim válasza:
Jó ha tudod hogy tényleg a b*zik hordanak ilyet. Mivel ez női fülbevaló. Egy igazi férfi nem hord csillogó köves fülbevalókat.
6/12 anonim válasza:
Nekem voltak anno osztálytársaim, akik ilyesmiket hordtak, de nekem sosem tetszett... kétlem, hogy ez tetszene a lányoknak. :)
7/12 anonim válasza:
ha milliárdos fekete rapper lennél és a kő is gyémánt volna akkor nem lenne vele baj,de gondolom nem vagy szóval hanyagold, rajtuk még jól mutat
8/12 anonim válasza:
Jaj, ez borzalmas szerintem egy "férfin"..ha pasin meglátok ilyet, nálam rögtön elásta magát.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Azért gondoltam erre mert úgy gondoltam hogy 2-3 mm-ben hasonlít Cook fülbevalójára, mert hasonlót szeretnék.
esetleg vki tudna linkelni hol kapható olyan?
Van hasonló pötty fülbevalóm, de az kisebb mint az, ezért szeretnék olyat.
2013. márc. 14. 06:03
10/12 anonim válasza:
hát ne legyen ilyen köves. ez a képen nem férfinak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!