Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan oldjam meg az öltözködé...

Hogyan oldjam meg az öltözködéssel való problémákat?

Figyelt kérdés

Stílust szeretnék váltani,de csak külsőre.Jelenleg sötét ruháim vannak,amik nem emelik ki az alakomat,vagy túl lazák, gyerekesek. Szeretnék nőiesebb lenni,megtanulni magas sarkúban járni,nem csak sportcipőben és bakancsban..Viszont eszem ágában sincs olyannak lenni,mint minden második lány,akik mustár színű csőnadrágban,kivágott pólóban,meg valami ronda magassarkúban tipegnek. Az egyediségem valami szinten tartani akarom,az alternative stílushoz hasonlítanám az elképzeléseim. Mint pl: [link]

[link]

A fő kérdés tehát az lenne,hogyan alakítsam át a ruhatáram minél kevesebből? A régi ruháimat esetleg eladjam,és azoknak az árából vegyek újat? Jó lenne,ha valaki tudna részletesen segíteni,esetleg ért ehhez ás pár tanácsot tudna adni :)

2013. okt. 20. 15:09
 1/4 anonim válasza:
100%

Nézd,szerintem csak először pár darabot vegyél ami ilyen stílusú pl.:bakancs,farmering,lenge atléta,szoknya+ing(olyan

"pörgős" szoknyát vegyél ami most divatos)akkor egy blézer is nagyon jól mutat egy világosabb farmerral,hordj nyugodtan világos ruhákat csak ne vidd túlzásba mert akkor úgy fogsz kinézni mint egy szivárvány.Szerintem a plázákba kiárusításkor olcsón nagyon jó darabokat lehet venni.Fokozatosan add el a régi ruháid :)

2013. okt. 20. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj turiba,vagy leárazás...:)) És add el,vaterán,tesz-veszen,vagy add be turikba..:)) És egyszerre ne vegyél fel túl világost..:))
2013. okt. 20. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy honnan szerezz pénzt azt nem tudom, mert nem ismerlek, nem tudom hány éves vagy, milyen lehetőségeid vannak. Nyilván ha 15 elmúltál már akkor mehetsz diákmunkára, abból pedig lenne pénzed új ruhákra. Hogy hol vegyél az nem mindegy, mert boltokban ilyen egyszerűbb cuccok is drágák. Érdemes piacon, turikban, ebay és egyéb netes oldalakon szétnézni. Átnézhetnéd a ruháidat is, hátha valamelyik még átszabható kicsit. Legyél kreatív.
2013. okt. 20. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Először vegyél pár alapdarabot, amit könnyen tudsz kombinálni a már emglévő ruháiddal.

Pl egy megfelelő, magasabb sarkú cipő, sötét szoknya, vagy mintás harisnya, kockás ing, parka kabát akármi.

Aztán szépen add el, azokat a cuccaidat, amiket már nem akarsz hordani, és annak az árából tovább bővítheted több dologgal.

2013. okt. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!