Alvós zoknit is naponta cserélitek mint a napközbeni zoknit?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 12:55
1/7 anonim válasza:
én nem mindig alszom zokniba,de egyébként csak egyszer alszom benne,utána szennyesbe landol
3/7 anonim válasza:
néha van úgy h 2x bújom bele, mert végülis csak ágyban volt rajtam, nem piszkos/büdös
4/7 A kérdező kommentje:
én ilyenkor összes rákényszerülök hogy zokniba aludjak, mert másképp fázik a lábam :P És 1-2 esetleg 3 naponta cserélem, változó. Csak érdekelt ki hogy csinálja :)
2013. okt. 20. 13:14
6/7 anonim válasza:
naponta, mégis csak egy fehérnemű
7/7 Nagi88 válasza:
"naponta, mégis csak egy fehérnemű" - amikor nincs gondold el rajtad mit csinálnak a kórokozók(!), éppen vidáman tenyésznek rajta - pff!
kedves fújoló: Én is rákényszerülök, hogy zokniba aludjak, mert különben egy éjszaka után másnap már megfázva ébredek. Mondjuk van "pizsama"/alvós zoknim. Amúgy meg angolszászoknál például ez pizsama zokni - külön kategória a zoknik közt, nézd csak meg a sorozatokban és a webárúházakban! ;)
Mondjuk most is abban ülök itt, csak aludni nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!