21/25 anonim válasza:
Utolsó!
Ne gondolkodj, hanem próbáld ki, és rájössz, hogy tök jó! :) Szerinted a haverjaid azért hordják, mert rossz? Persze a megfelelő méret kiválasztására figyelni kell, és hogy férfi tanga legyen! Ha ezekre odafigyelsz, kényelmes lesz, és vagány, a csajoknak bejön általában. :) Amúgy hány évesek vagytok?
22/25 anonim válasza:
egy férfi ne hordjon tangát... Jézusom na mindegy. Én nem tudnám hordani már az is irritál ha valami csak egy kicsit is belevág a seggembe pedig én lány vagyok. Szóval marad a normál bugyi meg a női boxer
23/25 anonim válasza:
Istenem,hova fajult a világ...Már nem a 13 éves kislányok hordanak tangát,hanem a FIÚK...tökön szúrom magam...:O
24/25 anonim válasza:
16 körül voltam, mikor elkezdtem tangát hordani.
25/25 Barbi 2002 válasza:
14 éves koromtól tangát hordok.Te is vehetsz fel nyugodtan. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!