Szerintetek hány éves kortól lehet magassarkút hordani?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és nem sokára esküvőre fogok menni,mint vendég. Van egy gyönyörű szép ruhám,amihez fehér cipőt keresek,de eddig a lapos sarkúak közel nem tetszett semmi,és lassan kimegyek az időből. Hordhatok egy ilyen alkalomra magassarkút?2013. júl. 12. 23:49
1/7 anonim válasza:
Igen!! Én 13 éves vagyok és olyanokra hogy évzáró meg ilyenek csak oda szoktam hordani.
2/7 anonim válasza:
igen sőt esküvőre nagyon jó a magassarkú:)14 éves korban simán
3/7 anonim válasza:
szerintem ez attol fugg. egy 5centis sarkut nyugodtan hordj 14 evesen unnepekkor. de mondjuk azert egy 9-10 centiset ne vegyel fel mert szerintem meg jarni se birnal benne mivel nemvagy hozza szokva. szerintem a 8-10 centis magassarkut 16 evesen szokas elkezdeni hordani a kisebb sarkut meg 14 evesen :)
4/7 anonim válasza:
Esküvőre és egyéb alkalmakra nyugodtan hordhatsz 4-5 centis magas sarkút 14 évesen. Pár évvel később, pár centivel magasabbat. Habár nincs rá szabály. Én 17 éves vagyok mégse flangálok 10 centis sarkú cipőben mert 8 cm felett már egészségtelen a lábnak és nem is szeretnék orrabukni, meg buli végén mezitláb tipegni haza a kezemben egy 16 centis tűsarkúval mint a mai tinik. :)
5/7 anonim válasza:
horhatsz esküvőre is, meg pár eseményre nyugodtan, ha jobban nézel ki benne.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. júl. 13. 19:15
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan felveheted ilyen eseményekre, nekem sem tetszenek a lapos talpúak, én 15 évesen kb. 6 centis magassarkút vettem fel néhányszor. Csak ha nem tudsz benne menni, előtte gyakorolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!