Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretsz magassarkút hordani?...

Szeretsz magassarkút hordani? Hány cm vagy?

Figyelt kérdés

Én 170 cm vagyok, ami szerintem átlagos, sok lány van 170 cm körül. És szeretnék magasabb lenni (remélem még növök :D), ezért imádom az extra magassarkú cipőket, de mindig vastag sarkúakat választok, mert tűsarkúban nem tudok járni, viszont a vastagabb sarkúak szerintem nagyon kényelmesek. :)Mint pl. ez, imádom az ilyeneket: [link]

Imádom, ha mindenkinél magasabb vagyok, és magassarkúban elegánsabban is járok. :)

És ti, szerettek magassarkút hordani? Hány cm vagytok?

2012. szept. 14. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem a magassarkú cipőket 99% -ban abban járok, csak itthon nem. De én pl balerina cipőben nem tudok, mert nincs a sarkamnak alátámasztása! De számomra ez a kényelmes, és elegáns is, mint ahogy mondtad! :)

167 cm vagyok!

2012. szept. 14. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik az olyasmi amit linkeltél, de nekem az is kényelmetlen, és ahogy néztem a plázában ücsörögve senki nem tud szépen járni benne... én sem. Ezért nem hordok magasat, pedig csak 164 cm vagyok.
2012. szept. 14. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 176 cm vagyok,de imádom a magassarkúkat! :) Nagyon jó érzés kitűnni a tömegből :P
2012. szept. 14. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is imádom a magassarkúkat és gyakran viselek is am 183cm vagyok.
2012. szept. 14. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem. 179 cm vagyok.
2012. szept. 15. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!