Szeretsz magassarkút hordani? Hány cm vagy?
Figyelt kérdés
Én 170 cm vagyok, ami szerintem átlagos, sok lány van 170 cm körül. És szeretnék magasabb lenni (remélem még növök :D), ezért imádom az extra magassarkú cipőket, de mindig vastag sarkúakat választok, mert tűsarkúban nem tudok járni, viszont a vastagabb sarkúak szerintem nagyon kényelmesek. :)Mint pl. ez, imádom az ilyeneket: [link]
Imádom, ha mindenkinél magasabb vagyok, és magassarkúban elegánsabban is járok. :)
És ti, szerettek magassarkút hordani? Hány cm vagytok?
2012. szept. 14. 18:50
1/5 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a magassarkú cipőket 99% -ban abban járok, csak itthon nem. De én pl balerina cipőben nem tudok, mert nincs a sarkamnak alátámasztása! De számomra ez a kényelmes, és elegáns is, mint ahogy mondtad! :)
167 cm vagyok!
2/5 anonim válasza:
Nekem is tetszik az olyasmi amit linkeltél, de nekem az is kényelmetlen, és ahogy néztem a plázában ücsörögve senki nem tud szépen járni benne... én sem. Ezért nem hordok magasat, pedig csak 164 cm vagyok.
3/5 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok,de imádom a magassarkúkat! :) Nagyon jó érzés kitűnni a tömegből :P
4/5 anonim válasza:
Én is imádom a magassarkúkat és gyakran viselek is am 183cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!