Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények az alábbi ruhadarab...

Vélemények az alábbi ruhadarabokról?

Figyelt kérdés

[link]

Vettem őszre 1-2 ruhát magamnak: 1 pólót, 1 pulcsit, 1 átmeneti kabátot és egy táskát. Kíváncsi lennék a véleményekre.

2013. okt. 19. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mind jó, kivéve az első pulcsit. Szerintem már sok mindenkinek van olyan, és alapból sem bejövős, de a többi tényleg jó. :)
2013. okt. 19. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mind tetszik. Főleg a legelső pulcsi. :)
2013. okt. 19. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Nekem csak a 2. polo tetszik.

1. pulcsi: nem Amerikaban vagyunk gimiben... meg fura hogy az ujja feher, ez olyan tipikus amcsi dolog

4. pulcsi: kenguruzseb? komolyan? talan ha 11 alatt vagy

3. taska: kicsit olyan mintha bugyit huztak volna az aljara... pici homartasi beuteses, de ez lehet meg jo... de igy ezen a kepen nem tetszik

2013. okt. 19. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából mind1ik jó... de leginkább az első képen lévő átmeneti kabát, meg a táska, a többi elmegy kategória, de semmi különös...
2013. dec. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!