Mi a véleményetek erről a ruháról?
Figyelt kérdés
A piros - fekete kombinációsra gondoltam.
Szerintetek megfelelő egy bálszerű eseményre? :) Hosszú barna hajam, barnább bőröm van. Fekete szandállal venném fel. Megéri? :)
Köszönöm a válaszokat!
19L
2013. okt. 18. 14:44
11/15 A kérdező kommentje:
Jó, még keresgélek. :)
Utolsó, nagyon sajnálom hogy ez történt veled. Őszintén remélem, hogy visszakapod az árát minden különösebb hercehurca nélkül. :)
2013. okt. 18. 17:02
12/15 anonim válasza:
Köszi, én is :)
Nem lebeszélni akartalak amúgy az oldalról, de ezek után én csak személyesen veszek ruhát, az biztos.
13/15 anonim válasza:
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezek a ruhák nagyon nem az én stílusomban készültek. Nagyon nem tetszenek, bár szépek, ezt nem vitatom. Magamon ilyet nem tudok elképzelni.
2013. okt. 18. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!