Mi a véleményetek erről a ruháról?
A piros - fekete kombinációsra gondoltam.
Szerintetek megfelelő egy bálszerű eseményre? :) Hosszú barna hajam, barnább bőröm van. Fekete szandállal venném fel. Megéri? :)
Köszönöm a válaszokat!
19L
Nekem nem tetszik, kicsit kínais beütésű és sokallom pont ezért az árát.
Nem tűnik báli ruhának, inkább nyári.
Szerintem válassz elegánsabbat.
21/L
Nagyon szép ruha,de tényleg inkább alkalmilag,vagy vacsira jó bálra hosszabb ruhát szoktak.
Pl:
De ha inkább az általad való tetszik se lesz gond, szép ékszerekkel,kiegészítőkkel igazán elegáns lesz,sőt a helyedbe mindenképp megvenném mert gyönyörű ruha:) És egyáltalán nincs gagyi hatása szerintem!
Valóban, egy klasszikus bálra hosszú ruha való. :) Nagyon szépek, amiket linkeltél.
Ez igazából egy több órás vacsora lesz, műsorral, majd hajnalig tánc, szórakozás. Egyetemi kari bál. Néztem régebbieket, körülbelül ilyen kategóriájú ruhákban voltak a hölgyek, azért esett erre a választásom. Szalagavatós ruhám is jó lenne, de azt majd inkább jövőre venném fel. :)
Tényleg ennyire kínai hatású lenne?
Köszönöm a válaszaitokat, felpontoztalak titeket. :)
Még azért nézelődök, de jöhetnek még vélemények!
Mondom egyáltalán nincs gagyi hatása sőt,árához képest jó minőségű és olcsóbb kategória!
Arra ami lesz vacsora gála arra tökéletes, biztos középpontban leszel ilyen ruciba ha az alakod megvan hozzá :)
Elég sokan vagyunk, szóval csak csinos szeretnék lenni, nem kiemelkedő. Ahhoz lehet meztelenül kéne menni. :D
Homokóra alkatom van, talán kicsit nagyobb a combom, de pont azért tetszik ez a ruha, mert optikailag az ilyentől nagyobbnak tűnik a mellem, párom nagyon szereti az ilyen rafinált dolgokat. :D
Kérek még véleményeket! :)
Mindenképpen szétnézek akkor néhány üzletben. :)
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Én ma kaptam meg a ruhámat a bonprixtől, képen elegánsnak hatott, mérettáblázat alapján jót választottam, és kb. megduplázva is belefértem volna :( Arról nem beszélve, hogy élőben iszonyat gagyi volt a ruha.
17000-ért rendeltem...Remélem visszakapom az árát.
Ami visszataszító, hogy írtam negatív véleményt, és nem jelenik meg az oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!