Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, nyolcadikba járok.Nem tartozok a stréber rétegbe, de a menők közé sem... és ez az ami kicsit zavar... nincsenek se óriási melleim, 160 cm vagyok, oldalt felnyírt, felül felzselézett a hajam...Nem szeretnék az a nagyon menő csaj lenni, de mindenki lenéz, egyik fiút se érdeklem... kicsikét sem... Facebookon meg nincsenek olyan hű de profi képeim... Lehet, hogy az öltözködésemen kéne változtatnom? Vagy mi a baj?

2013. okt. 18. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Jajj, te még nagyon tini vagy. Facebook ....

Egyáltalán nem az számít hogy milyen képed van fészen, (csak a te korosztályodban, meg néhány agyilag lemaradt plázaciccnek számít ez).

Jahh, a mellméret is ugyanez a kategória.

Reméljük egy jó közösségű gimibe kerülsz, ahol elfelejted ezeket a butaságokat. ;)

Légy vidám, add önmagad, ne nézz le másokat, legyenek céljaid, és minden jó lesz.

2013. okt. 18. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ápolt vagy és van némi ízlésed, igényes vagy (nem szakadt, koszos a holmid), akkor már jó vagy. Ha nem akarsz mindenkinek megfelelni és nem akarsz természetellenesen kinézni, akkor megintcsak jó vagy.

Elmondom neked, hogy nálunk például mi lett a nagymenő, nyolcadikban bálványozott lányokból mára: kiélt kur..va, akik senkinek sem kellenek, mert olyan rossz hírük van.

14 évesen foglalkozz a tanulással, sportolj valamit, a sport által találkozhatsz sok értékes emberrel, ne akarj 14 évesen 18-nak kinézni, hidd el, hogy fogod majd érdekelni a fiúkat. Szerintem meg ezerszer különb az a lány, akinek nincsenek a fb-on csücsörítős képei. 14 évesen amúgy is az ember keresgeti a saját stílusát, próbálj ki többet is, mi az, amiben jól érzed magad és jól is áll. Legyél nőies (ne r ibancos) és észre fognak venni.

2013. okt. 18. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán a felnyírt, felzselézett haj elég fiússá tesz..
2013. okt. 18. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
10 ből 9 fiúnak a hosszú (félhosszú) haj jön be. Olyanról nem hallottam hogy a felnyirt, zselés haj tetszene nekik.
2013. okt. 18. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4. nek van igaza.
2013. okt. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!