Idén télen milyen télikabátok lesznek a divatban? Ti milyet fogtok venni?
Figyelt kérdés
Illetve mikor olcsóbbak, most ősszel vagy télen?2013. okt. 18. 09:26
1/9 anonim válasza:
Most lesz szezonja a kabátnak, úgyhogy ilyenkor a legdrágább. Majd akkor lesz olcsó ha jönne a következő szezon ruhái, és szabadulnának az akkor már előző kollekciós daraboktól.
Divat a bőrkabát, meg ez a nagy férfias szabású. De hát nézz utána google.hu-n.
Én nem veszek újat, a régi szövetkabátomat hordom most is.
2/9 anonim válasza:
Nekem is van 4 szövetkabátom (egy földig érő fekete, egy rövid fehér, egy rövid szürke és egy félhosszú fekete)és ezeket fogom hordani, de azon agyalok, hogy beszerzek még egy piros szövetkabátot is. Biztos,ami biztos. :)
3/9 anonim válasza:
Én se veszek újat van egy fekete szövet combig érő,kevésbé hideg téli napokra,meg egy pufi dzseki de nem nylon anyagú jó bélelt belül,az nagyon jó a hidegben fehér és fekete színű.
Most jöttek be a kollekcióba tehát most elég drágák,max ha van valamelyik boltba tavalyi darab amit nem tudtak eladni azt akciózzák le.
4/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel a divat. Van egy szövetkabátom, ha kopott lesz, majd veszek helyette másikat, ill. van egy meleg kabátom, ami orkános, elegáns. Sem a szemeteszsákos, sem a pufi kinézetűek nem jönnek be.
5/9 anonim válasza:
Nem veszek újat. Van egy fényes öves pufi kabátom és azt hordom. Ilyenkor minden drága, karácsony után szoktak lenni leárazások, akkor megéri venni, illetve mikor közeleg a tavaszi ruhák időszaka, akkor szoktak óriási akciók lenni még. Én mindig olyankor veszek kabátot.
6/9 anonim válasza:
Szerintem azok a legnoiesebbek, amik karcsusitott fazonuak es van egy kis muszorme gallerja. Az olyan eleganssa teszi :) A masik tipus, ami most nagyon megy, az a parka: terepszinu kabat egy kis bőr applikacioval. Ez sportosabb kabat, de nem rossz.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. okt. 18. 14:18
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Nem veszek újat ott a tavalyi nekem van egy fekete szövetkabátom deréktól egy kicsit lentebb ér és van egy szürkés pufi csatos kabátom ami nagyon meleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!