Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén télen milyen télikabátok...

Idén télen milyen télikabátok lesznek a divatban? Ti milyet fogtok venni?

Figyelt kérdés
Illetve mikor olcsóbbak, most ősszel vagy télen?

2013. okt. 18. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Most lesz szezonja a kabátnak, úgyhogy ilyenkor a legdrágább. Majd akkor lesz olcsó ha jönne a következő szezon ruhái, és szabadulnának az akkor már előző kollekciós daraboktól.

Divat a bőrkabát, meg ez a nagy férfias szabású. De hát nézz utána google.hu-n.

Én nem veszek újat, a régi szövetkabátomat hordom most is.

2013. okt. 18. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van 4 szövetkabátom (egy földig érő fekete, egy rövid fehér, egy rövid szürke és egy félhosszú fekete)és ezeket fogom hordani, de azon agyalok, hogy beszerzek még egy piros szövetkabátot is. Biztos,ami biztos. :)
2013. okt. 18. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Én se veszek újat van egy fekete szövet combig érő,kevésbé hideg téli napokra,meg egy pufi dzseki de nem nylon anyagú jó bélelt belül,az nagyon jó a hidegben fehér és fekete színű.

Most jöttek be a kollekcióba tehát most elég drágák,max ha van valamelyik boltba tavalyi darab amit nem tudtak eladni azt akciózzák le.

2013. okt. 18. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel a divat. Van egy szövetkabátom, ha kopott lesz, majd veszek helyette másikat, ill. van egy meleg kabátom, ami orkános, elegáns. Sem a szemeteszsákos, sem a pufi kinézetűek nem jönnek be.
2013. okt. 18. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem veszek újat. Van egy fényes öves pufi kabátom és azt hordom. Ilyenkor minden drága, karácsony után szoktak lenni leárazások, akkor megéri venni, illetve mikor közeleg a tavaszi ruhák időszaka, akkor szoktak óriási akciók lenni még. Én mindig olyankor veszek kabátot.
2013. okt. 18. 13:03
 6/9 anonim válasza:
Szerintem azok a legnoiesebbek, amik karcsusitott fazonuak es van egy kis muszorme gallerja. Az olyan eleganssa teszi :) A masik tipus, ami most nagyon megy, az a parka: terepszinu kabat egy kis bőr applikacioval. Ez sportosabb kabat, de nem rossz.
2013. okt. 18. 13:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. okt. 18. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én valami ilyesmit fogok venni

[link]

[link]

Már tavaly kinéztem, hogy ilyen stílusút szeretnék, csak akkor nem volt rá pénzem..

Szerintem szezonvégi leárazáskor olcsóbbak, tehát amiket már most ősszel kitettek, azok talán novemberben olcsóbbak lesznek.

2013. okt. 18. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem veszek újat ott a tavalyi nekem van egy fekete szövetkabátom deréktól egy kicsit lentebb ér és van egy szürkés pufi csatos kabátom ami nagyon meleg :)
2013. okt. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!