Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, akik jártasok a divatban?

Lányok, akik jártasok a divatban?

Figyelt kérdés
Szeretnék divatosan öltözködni,de nem tudom hogy kezdjem el,miket hol vásároljak:) 17/L a stílusom igazából átlagos,szeretnék csajosabban öltözködni,de nem vinném túlzásba:DD
2013. júl. 7. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami a boltban kapható az a divat. Most így nem lehet megmondani mit hordjál, mert attól hogy divat valami még nem biztos hogy neked is jól áll. Ezt neked kell kiválasztani, alkatodhoz, stílusodhoz, ízlésedhez. Próbálj fel minél többféle ruhát a boltokban, látni fogod mi áll jól. Olyanokat is próbálj amit eddig sose hordtál. Kell az újdonság.
2013. júl. 7. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha csinosan szeretnél öltözködni, szerintem válassz olyan ruhákat, amik jól állnak neked és ami előnyös az alakodnak is.

Hiába jönnek be elvileg most megint divatba pólók, amiből kivan a has, ha egy teltebb lány veszi fel, nem divatos, hanem nevetséges lesz.

Ez csak egy pl volt, nem akartam senkit megsérteni.

2013. júl. 7. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerezz be szuper és minőségi alapdarabokat, aztán ezekhez válogass extrább, szezonálisabb kiegészítőket.

Ha szeretnél egy kis inspirációt és ezt az oldalt ajánlom: [link]

Ők olyan bloggerek, akik valóban hordható ruhákat viselnek.

2013. júl. 7. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézz körül divatboltokban (New Yorker, H&M, Zara, Bershka) és meríts ihletet. Ha tudod, mi áll jól neked, könnyebb dolgod lesz.
2013. júl. 7. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

én fiu vagyok de amikor a barátnőmmel megyek vásárolni ruhát akkor neki mindig ezekben a boltokban fordulunk meg: Stradivarius, Pull$&Bear, Berskha, ritkán H&M vagy NewYorker

16f

2013. júl. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!