Vörös hajhoz felvehetném ezt a rózsaszín ruhát?
Figyelt kérdés
Szombaton esküvőre megyek már el is döntöttem mit veszek fel, de ma balul sült el a hajfestés és elég vörös lett a hajam. Nagyon nem illene ehhez a ruhához?
vegyem inkább ezt?
A hajam ilyen színű kb.:
2013. okt. 16. 20:41
1/3 anonim válasza:
Ez mióta vörös, te sügér?
Így bármelyiket felveheted.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sügér köszönöm, a szín előtt nem véletlenül írtam oda, hogy kb. + az árnyalat neve "ribizli piros", úgyhogy szerintem az sem véletlen hogy én elég vörösesnek látom tőle a hajam.
2013. okt. 16. 21:25
3/3 anonim válasza:
Jobb lenne egy kép a hajadról. A rózsaszín abszolút nem illik a vörös hajhoz. A fehér ruha szerintem meseszép, de fehérben nagyon nem illik esküvőre menni. Nincs más amit felvehetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!