Hol tudok normális férfi farmert kapni, ami nem olyan szűk hogy rám se jön, és nem úgy néz ki mint ha ráverte volna egy ló?
Sima egyszerű sötétkék farmerokra gondolok. Pontosabban ilyenekre: [link]
De nem ilyen horror áron. Sehol se lehet kapni ilyeneket valamivel elfogadhatóbb áron? Kb olyan 5-7 ezerre gondolok maximum.
A hétvégén voltam farmert venni, hát én is majdnem hülyét kaptam, hogy milyen mostanában a farmerok szabása...
Végül én a Sárkány centerben találtam a kínaiaknál megfelelőt, de ezt eléggé hosszas keresés előzte meg, ott is mindenhol ezek a feszülős szarok voltak...
igen én is nehezen találok. 24 / f
mindenütt ezek a szar csípő nacik vannak.
Sajnos normál nadrág már nagyon kevés helyen van.
én a thomas jeans boltba vettem férfi farmert.
úgy néz ki az bevált. 10eft volt.
2 hét után lett jó, hordás után, annyi idő kellett míg felvette a testem formáját, előtte borzasztó volt hordani, de most már jó
Na latom itt vannak a betyarok!
Minnel bovebb annal jobb!
Foleg itt a tel elott,had aramoljon fel a seggetekig a hideg!
Az a gatya amit belinkeltel,olyan mint ha teleszartak volna!
Vagy mint egy fuggony,csak a derekadnal er a testedhez,es semmi tartas nelkul log a semmibe!
Hany evesek vesznek fel ilyen gatyat?
Mert en a nagyapamat latom ilyenekbe,de o mar 85 eves!
Nezd mar meg az elejen milyen bo!
Nem cicanacira gondoltam, egy cso farmerba peldaul siman letudsz ulni,ezekbe a ahogyan en hivom zsakvaszon anyaguakba pedig kulon ceremonia!
Miert? Mert nincs bennuk sztreccs anyag!
Nekem ezek sokkal kenyelmesebbek,mint az ugynevezett zsakvaszonbol keszult sprod,rideg anyagu gatyak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!