Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliba nem túl kihívó öltözköd...

Suliba nem túl kihívó öltözködés a fekete fényes cicanaci?! , egy hosszított csinos, Mayo-s felsővel, és egy bokacsizmával?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

azért az túlzás h minél nyugatabbra megyünk annál butább az ember:D

ha a magyarország helyzetét nézzük, és a nyugat helyzetét nézzük, akkor azért....hmmm...:D:D és ez csakis az embereknek köszönhető. az okos magyarnak aki előidézte ezt a mai helyzetet. köszönjük nekik. meg a mentalitásukat is nagyra értékeljük. meg úgy kb már mindent ami magyar....iszonyat.

2009. nov. 11. 16:44
 22/29 anonim ***** válasza:
30%
már hogy a fenébe ne lenne kihívó?! sulibuliba max!
2009. nov. 11. 19:30
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
aza baj hogy van alkalmi és utcai viselet....
2009. nov. 11. 20:42
 24/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ..hát igen van, de nekem szinte minden ruhám csinosabb az "átlagnál".Szerintem így jó lesz:)(KK)
2009. nov. 11. 22:30
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
13:00 - te egy ritka idegesítő ember lehetsz. Nem akarlak megismerni. :D Tejóég, és vágjátok van ideje itt leülni és kielemezni szegény lány irományát..:D És akkor ilyen hibák hogy vessző meg szóköz... Na nem is mondok semmit mert mindjárt engem vesz elő:D Tejóég...
2009. nov. 13. 23:39
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem nyelvtan óra van gyerekek!
2009. nov. 24. 12:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Sok ilyen kérdező van mint te, aki csak pozitív megerősítést vár a döntésére. Minek teszed fel a kérdést akkor?!?!?
2009. nov. 24. 16:29
 28/29 A kérdező kommentje:
nem csak pozitív megerősítést várok...azért kérdeztem meg!
2009. nov. 26. 17:01
 29/29 anonim ***** válasza:

En a te helyedbe nem bokacsizmaval vennem fel. Nekem jobban tetszik magasszaru csizmaval. En ugy hordom. Szerintem nyugodtanvedd fel az a legyeg hogy jol erezd magad benne es a rosszindulatu megjegyzesekre ne szolj semmit csak mosolyogd meg oket....

17/L

2010. nov. 28. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!