Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliba nem túl kihívó öltözköd...

Suliba nem túl kihívó öltözködés a fekete fényes cicanaci?! , egy hosszított csinos, Mayo-s felsővel, és egy bokacsizmával?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 22:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
12%

Kedves utolsó, írni nem tudsz, de osztani igen. Az, hogy KÜLFÖLDÖN annyira dekadensek hogy leszarják mit hordasz, mindenki toleranciabajnok az nem azt jelenti, hogy az a jó. Sőt. Kifejezetten káros tud lenni, amikor mindenki azt csinál, amit akar, nincsenek korlátok.

A kérdező meg nyugodtan vegye fel, teljesen jó az :)

2009. nov. 11. 09:02
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudok irni?Két hibàt fedeztem fel,pulover,és fölé.Ezt két l-el irtam.Ez véletlen volt.És te ?Biztos vagy benne hogy helyesen irtàl?Olvasd àt a sajàt iràsodat is.
2009. nov. 11. 09:28
 13/29 anonim ***** válasza:
10%

Te akartad. Mondjuk nyílván ha nem tudsz írni akkor nem is veszed észre a hibákat, mivel nem tudod, hogy azok hibák. De ennyi eszed már nincs, hogy erre rájöjj.

"22 éves vagyok,"

vessző után ' ' (szóköz)

"és nekem is van fekete fényes hosszu"

attól függ mit akarsz kifejezni kell vessző a felsorolásba

" leggingsem(cicanaci)és"

zárójel előtt és után szóköz, és előtt vessző

pont, vessző után szóköz, ez sokszor előfordul, nem emelem ki mindent külön

" én is felveszem bàrhovà.Még senki nem nézett meg furcsàn,söt,màs ilyen koru is hordja.Egy probléma van.Nem élek Magyar orszàgon..."

Vagy Magyarország, vagy magyar ország. Bár az utóbbi furán hat, de értelmes.

"Ott bizony megkell felelj"

meg kell külön írva, mivel a meg igekötő és a hozzá tartozó ige (felelni) között szerepel egy szó

",különben leribancoznak.Ahol élek meg a fiatalok"

Ez az "ahol élek meg" különösen magyartalan, bizonytalan, hogy mit is akartál ide írni.

" felveszik a sportcipot,zoknit,a zokniba tömik a melegitö nadràgjuk szàràt,,pullover,fellé mellény,meg egy övtàska.Mindenki ezt hordja(fiatalok)nem nézzük le öket.Még hogy a cicanadràg ribancos...Akkor a miniszoknya a hatalmas magassarkuval,a mükörmök,a két kilo festék,agyon szolizott bör micsoda??????

Vedd fel nyugodtan kedves kérdezö,van akinek tetszik,van akinek nem.Egy a fontos te érezd magad jol benne és legyél magabiztos¨!"

Egy a fontos után , vagy :

Elégedett vagy? Tanulj meg írni, lásd meg, miért nem jó ha mindenkinek minden, nem közvetlenül káros dolgot elnézünk, sőt bátorítjuk, aztán gyere osztani az észt a szar magyarokról egy magyar oldalra.

2009. nov. 11. 13:00
 14/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!Nagyon aranyosak vagytok!Szerintem sincs ezzel a ruha összeállítással semmi baj..

Kérlek, ne veszekedjetek!

Pussz nektek

2009. nov. 11. 13:11
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

jééééézusom.....aki a helyesírással jön, ésmég ki is elemzi, az beteg, komolyan :D az a tipikus kötekedős idegesítő fajta, de másba nemtud belekötni, így jön a helyesírás. énis mindig megkapom, mivel hülyén írok, demár megszoktam, csak kiröhögöm ezeket.

amúgy meg a lehető legge-cibb dolog egy "külföldi" emberbe belekötni, h nemír helyesen:D ez a legalja a kötekedésnek, és szánalmas.

mellesleg nemtom az illető, a kötekedős, mennyit és hova jár külföldre, de én alátámasztom azt amit a külföldi mondott. h bizony vannak olyan országok, ahol tényleg nem az alapján ítélnek h mivan rajtad, és nehogymár azt mondja nekem valaki, h az nemhelyes:D ez vicc. ez a baj a magyarokkal, hogy folyton a korlátokkal jönnek. mint ahogy a helyesírás elemző is azzal jött. a magyarok nagyon nagy korlátok között élnek, és ez rengetegszer lejön, rengeteg írásban. egy párszor már megírtam, és mindenki beszólt, kivéve a külföldön élőket:D ők igazat adtak nekem. azért így elgondolkodtató nem?

éncsak félig vagyok magyar, és sokat vagyok külföldön, erre-arra. és nem légből kapva beszélek, mikor aztmondom h igenis, a magyarok nagyon korlátoltak, és nagyon beszűkültek. és ez nem jó.

2009. nov. 11. 13:13
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj,de te idegbeteg vagy!Ne azt nézd hogy szoköz hibàim vannak,hanem a HELYESIRÀST!!!!!!!!!

Egyébként azért is csodàlkozom,mert bizony nyelvtanbol mindig kitünö voltam,nem egy orszàgos versenyt nyertem màr meg.Egy billentyüzetet ne hasonlits a kézzel irott iràshoz.A babàm meg a karomon van,gondolod,egyszerü irni mi?És àllitom a fele se igaz amit kielemeztél.Mondom, a sajàtodat elemezgesd,abban is van hiba.Idiota

2009. nov. 11. 13:22
 17/29 A kérdező kommentje:

01:15-nek! Nem hiszem hogy egy "normális" lány nem vesz fel ilyen ruhát! nem csak a "disco-s pics..ák" nézhetnek ki jól!!

igen..ezt én is hallottam már sokszor, hogy kint nem néznek meg hogy épp mit veszel fel és hihetetlen hogy itt (Magyarországon) minden a külsőségeken múlik.ha valaki csinosabb ruhákban jár esetleg(ez csak egy példa) , már egyből kinézik és nagyképű és ri.banc. Ez a dolog nagyon nem helyes..ezt sokszor megkaptam már, mert mindig is szerettem csinosabban öltözni és jól kinézni..én sosem ítélkezem valakiről az alapján hogy, hogy néz ki, és miben van.Sokkal de sokkal fontosabb a viselkedése..a természete..és minden más..de ez nagyon sok embernél nem így van.engem nem engednek buliba, és össze vissza császkálni suli után, ezért már sok mindenki szólt hogy milyen szülők az ilyenek?hát normálisak!!igazuk van hogy 15évesen nem kell csavarogni és minden hétvégén buliba járni.féltenek és én ezt meg is értem, nem is erőltetem a dolgot..persze nagyon ritkán unokatestvéremmel elengednek de akkor is hamar itthon vagyok.A mai korombeli lányoknak a cigizésen a pián és a bulikon jár az esze..ami nem helyes , hogy 15 évesen drogoznak meg piálnak és péntektől vasárnapig otthon sincsenek(mert sajnos az osztályom fele így él)és elég erős suliba járok, szóval egyszerűen nem értem hogy ez nekik mire jó.én még velük szemben sem tettem előítéleteket, előbb megismertem őket.Ma meg már nem tudok úgy végigmenni az utcán hogy 5-6 csaj ne nézne rám úgy mint akit meg tudnának ölni..hihetetlen..!

2009. nov. 11. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
14%
Látszik, hogy szövegértés egyes. Én a helyesírást kritizáltam, mert fontos fokmérője a másik kommunikációs készségének, és azt is, amit mondott, miszerint a külföldön úgy van, tehát az a helyes. Nem, ez nem így van. Nézd meg, hova jutott a külföld, minél nyugatabbra mész, annál butább az átlag ember.
2009. nov. 11. 14:40
 19/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja mert te aztän nagyon nagyon okos ember vagy.Kàr hogy nem te lettél a miniszterelnök.
2009. nov. 11. 16:02
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Én 20 vagyok és én is gondolkodtam rajta, hogy vennék ilyen csillogóbb anyagú esetleg latex cicanacit. És én is hosszított Mayo felső mellé venném fel. :)

15 évesen lehet, hogy kicsit korai lenne ez nem? Inkább valami matt hatásúbb cicanadrággal, vagy pamut harisnyával próbáld fel először! Nekem tuti nem engedte volna anyukám, hogy ilyet vegyek fel a Te korodban, de ha

megengedik meg ilyesmi, akkor vedd fel, vagy legalábbis próbálj fel egyet valahol! :)

Az meg hülyeség, hogy r*bancos...ennyi erővel a csőnadrág és a miniszoknya is ribancos...sőőőőőt, fél Magyarország ribancokból áll....nevetséges.

Erről az jut eszembe amikor a múltkor egyetemi szemináriumra siettem, egy kék galléros felső volt rajtam fekete nadrággal és magassarkúval (plusz szőkített hajam van) és szembejövő két lány "leplázacicáztak". Ugyanez a helyzet a r*bancosnak vélt cicanadrággal. Minek kell másokat megszólni? Ez a magyar mentalitás?

2009. nov. 11. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!