Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti milyen boltban, és...

Lányok ti milyen boltban, és milyen árért szoktatok melltartót venni?

Figyelt kérdés
Én 4-5ezer forintot sokallok érte, kínaiban viszint nincs a méretemben olyan, ami tetszik
2013. okt. 14. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Debrecen-->> Maya :)
2013. okt. 14. 23:02
 2/13 anonim válasza:
Hát mivel nagyon drága melltartóra nem telik, így 700 és 2000 Ft között szoktam venni kínaiban.
2013. okt. 14. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Kínaiban vagy sima fehérnemű üzletben (ahol ugyanazon távol-keleti darabok vannak), 1000 Ft környékén. :)
2013. okt. 14. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a mellméretem miatt csak a méregdrágát tudom megvenni... 75 DD... Egyedül a Palmersben találok kényelmeset, ami nem csúszik fel hátul. Vékony a hátam körbe, a mellem viszont nagy, így nehéz eset vagyok. 15000 alatt nem szoktam venni.
2013. okt. 15. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:

egyik ismerősöm is nagy mellű és ő a tescoban talált magára melltartókat, ő is DD-s.

Én a piacon szoktam venni vagy a kínaiba.

De most lehet kicsit változtatok, mert nagyon szeretnék télre melltartós trikót, és sajnos ezt nem lehet a kínaiban kapni :(

2013. okt. 15. 04:29
 6/13 anonim ***** válasza:
oh, igen: piacon akiknél veszem a melltartót azok 1-t 750-ért 3-at 1500 adnak. Szóval akkor megyek ha kell a 3 melltartó.
2013. okt. 15. 04:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de tescosat és kínait nem veszek fel! :) Minimum minőség nálam a Triumph, de az nem olyan kényelmes, mint a Palmers! Nekem fontos a minősége is, és az is, hogy teljesen illeszkedjen, ne csúszkáljon! :) És azért az is fontos, hogy szép is legyen! :)
2013. okt. 15. 09:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Amúgy a Mayáról se gondoljuk már azt hogy mennyire jó. Kínaiból szedik össze a tűrhetőbb darabokat, és árulják bőven drágábban. Ami cuccuk meg tényleg normális, annak az árán is meglátszik.

Én a legjobban tartó és legkényelmesebb melltartóimat a Takkóban veszem. Egy nagy hátránya van, hogy hamar a kukában végzik. Ez kb 2 ezres kategória.

4 ezres kategóriából (New Yorker, H&M) egyszerűen nem találok méretet, vagy ha van akkor telenyomják szivaccsal, amit nem szeretek.

Már jó ideje tervezem, hogy nevesebb melltartót kéne venni, de ami pénzt összegyűjtöttem rá, mindig elment másra. És így nem lett. :(

2013. okt. 15. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Változó. Vettem már kínaiban is, vettem már auchanban is, h&m-ben is, drágább fehérneműboltban is, és piacon is. Úgy vagyok vele, amelyik közelebb van, és amelyiknek jobban tetszik a mintája/formája. Szerencsére mindegyik kényelmes, eddig akármennyit vettem, kicsi mellem van, és vékony vagyok, így nem vág be, nem csúszik fel egyik sem:)
2013. okt. 15. 09:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos kínaiban nem vásárolok melltartót,mert a "halcsontja" folyamat kijön.

Ezért inkább H&M,NewYorker,Tezenis(különös kedvenc),Triumph,Intimissimi,J.P.ress. Itt vásárolok a leggyakrabban melltartókat!

2013. okt. 15. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!