1/8 A kérdező kommentje:
láttam egy menö csajt,fehér converse cipö volt rajta,koptatott kék farmernadrág,feltürt ujjú és felhajtott gallérú farmerdzseki.nagyon menö volt.napszemüvegben.
2013. okt. 14. 21:26
2/8 anonim válasza:
A vagány menő csajok nem foglalkoznak azzal, hogy milyen ruhát kellene felvenniük, hogy vagánynak látszanak. A vagány menő csajok pucéron is vagány menők, meg anorákban is.
3/8 A kérdező kommentje:
ultramenö csaj volt.hiperszupervagány!
2013. okt. 14. 21:28
4/8 A kérdező kommentje:
ki akarta emelni a ruhaval,hogy o nem egy egyszeru,kozonseges,szurke,atlagos,mezei csaj.
2013. okt. 14. 21:29
5/8 anonim válasza:
A vagány csajok nem vesznek fel semmit és meztelenül járnak.
6/8 anonim válasza:
Hát engem nem zavar hogy ki menő meg ki nem. Én sosem adtam arra hogy menő legyek, szeressenek olyannak amilyen vagyok.
7/8 anonim válasza:
Amit leírsz az pont egy átlagos szett :)))
Nem a ruhában volt menő hanem az a lány amúgy is.
Gondolom szép volt, jó alakja és tudta magáról h jó csaj és ez a kisugárzásában ott volt :) ennyi a titka :)
Illetve sokszor ugyanaz a szett másképp néz ki egy márkás ruhával mint egy olcsó kínaival. Mert lerí hogy az egy vacak vagy hogy márkás, minőségi darab :)
Nekem a különbség ég és föld pedig koptatott farmerről van szó:
8/8 anonim válasza:
Némi szarkazmust vélek fölfedezni a kérdésben.
Vagy tévedek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!