Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki, tapasztalatok a...

Valaki, tapasztalatok a wish.com-ról?

Figyelt kérdés
Nagyon jó cuccok vannak és gyanúsan olcsók, persze nem mindegyik, de vannak jók. És hogy ez most olyan mint a vatera, hogy magánszemélyek, vagy egy olyan oldal, ahol egy cég árul minden? Valaki, ha ismeri ezt és tudna segíteni, nagyon megköszönném!

2013. okt. 14. 20:43
 1/3 Oltyán Ibolya válasza:
Szia.Nagyon jó oldal. Nem saját személy, hanem egy cég árulja ezeket a dolgokat. Én már rendeltem és megbízható oldal. Kihozták a ruhát sérülés mentesen a megbeszélt szállítási napon belül. Ha felmerülne benned ezzel kapcsolatosan valami kérdés még,akk csk nyugodtan kérdezz. Válaszolok
2014. nov. 1. 12:39
 2/3 rooo válasza:

Szia!

Milyen címre tudtad vissza küldeni azt a terméket, ami nwm tetszett?

2015. ápr. 6. 17:08
 3/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Rendeltem tőlük három ruhát, abból kettő nem jó méret/rossz minőség miatt nem megfelelő. Írtam nekik, hogy vissza szeretném küldeni, a pénzem pedig visszakapni. A pénzt ma visszautalták, de nem írtak semmit, hogy küldenem kellene. A levelemet "closed" besorolás alá rakták. Ilyenkor mi a teendő?
2015. ápr. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!