A kutyám lehugyozta a fullcapemet, mit lehet vele csinálni? Kimosni lehet esetleg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 18:33
1/5 anonim válasza:
Legalább a kutyádnak van ízlése...
2/5 anonim válasza:
Épp ezt akartam mondani, hogy jó ízlése van a kutyádnak:DDD
3/5 anonim válasza:
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit visel! Amíg téged nem érint, addig nem igazán szólhatsz bele. Neki ez tetszik, neked az, nekem meg amaz.
egyébként szerintem csak kézzel lehet kimosni, mert nem nagyon kemény az a "napellenzős" része? Nézd meg mi van a címkéjén, vagy kérdezd meg anyukádat, vagy az éllettársad, vagy tudom is én kidet.
4/5 anonim válasza:
Csak kézzel, de óvatosan. Ha papírból van az ellenzője vagy hogy hívják, akkor gáz lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. okt. 14. 20:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!