Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A "nagymama pulcsik" tömegruhá...

A "nagymama pulcsik" tömegruháknak számítanak?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, ha buta kérdés.:)

Mostanában egyre több ilyen kötött pulcsis lányt látok, a boltokban s egyre több csipkés, illetve kötött pulóvert kapni.

Egyre több emberen látom ezt a szerelést: bokacsizma vagy magassarkú, cicanadrág, kötött pulcsi, toll fülbevaló. Eddig is divat volt(hiszen "nagymama pulcsi"), vagy most jött be a divatba? Nekem nagyon megtetszettek, de nem akarok úgy kinézni, mint minden második szembe jövő lány.

2013. okt. 10. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Most nagy divat lett, tényleg.

Nekem is van, és nagyon szeretem, nem csak azért mert divatos, hanem mert meleg és kényelmes is.

Én direkt olyan darabot vettem, ami nem jön velem szembe az utcán, de mondjuk már nem idei darab.

Ha tetszik, vegyél nyugodtan, hiszen a mai világban nehéz egyéni stílust találni, mivel a boltok főként egyforma darabokat árulnak egy szezonban, a különlegesebbek meg sokak számára sajnos megfizethetetlenek.

2013. okt. 10. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamáknál biztos tömegruhának számítanak(még nyáron is kötöttet hordanak). Na de vissza a lényeghez;D én úgy vettem észre, hogy ami anyám korában menő volt(utána meg már ciki) kezd visszatérni a divatba, bár a kötött pulcsi szerintem nem számít annyira tömegcuccnak, az sosem megy ki télen a divatból, jó meleg ilyen hidegben, szerintem ha tetszik hordd nyugodtan, végülis bárki hordhatja.
2013. okt. 10. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :)

Akkor "megnyugodtam".:) Igen, nekem is nagyon tetszik, mert meleg, és olyan jó lenne belebújni érzés fog el, ha meglátom.:) A közeljövőben szeretnék beszerezni, és ettől féltem, hogy esetleg majd "tömeg" leszek.:) De végülis tényleg nehéz már egyedi ruhát találni.:) Ami az eszembe jutott, hogy esetleg feldobom valamivel, hátha.:)

2013. okt. 10. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!:) Hát őszintén, én tojok rá, hogy divat-e vagy se!:D Lényeg, hogy télen jól jön a fagyban mindenképpen, és kényelmes is, bármilyen színvariációban lehet kapni, szóval szerintem tök jól kombinálható darab ősszel-télen főleg:) Úgyhogy én már vettem is hármat:) Egyébként én mindig azt mondom, hogy akinek van valami belülről fakadó kisugárzása, az az illető, ha ugyanazt is veszi fel, mint a többi 276263673838 lány, akkor is ki fog tűnni közülük:)
2013. okt. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!