A "nagymama pulcsik" tömegruháknak számítanak?
Előre is elnézést, ha buta kérdés.:)
Mostanában egyre több ilyen kötött pulcsis lányt látok, a boltokban s egyre több csipkés, illetve kötött pulóvert kapni.
Egyre több emberen látom ezt a szerelést: bokacsizma vagy magassarkú, cicanadrág, kötött pulcsi, toll fülbevaló. Eddig is divat volt(hiszen "nagymama pulcsi"), vagy most jött be a divatba? Nekem nagyon megtetszettek, de nem akarok úgy kinézni, mint minden második szembe jövő lány.
Most nagy divat lett, tényleg.
Nekem is van, és nagyon szeretem, nem csak azért mert divatos, hanem mert meleg és kényelmes is.
Én direkt olyan darabot vettem, ami nem jön velem szembe az utcán, de mondjuk már nem idei darab.
Ha tetszik, vegyél nyugodtan, hiszen a mai világban nehéz egyéni stílust találni, mivel a boltok főként egyforma darabokat árulnak egy szezonban, a különlegesebbek meg sokak számára sajnos megfizethetetlenek.
Köszönöm a válaszokat!! :)
Akkor "megnyugodtam".:) Igen, nekem is nagyon tetszik, mert meleg, és olyan jó lenne belebújni érzés fog el, ha meglátom.:) A közeljövőben szeretnék beszerezni, és ettől féltem, hogy esetleg majd "tömeg" leszek.:) De végülis tényleg nehéz már egyedi ruhát találni.:) Ami az eszembe jutott, hogy esetleg feldobom valamivel, hátha.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!