Tucat vagyok, ha a plázában vásárolok?
Figyelt kérdés
A Tally Weilj-ben,C&A-ban,néha NewYorkerben szoktam vásárolni.Ez nagyon tucat?:) 13/L2013. okt. 9. 16:16
1/10 anonim válasza:
Plázákban is kilehet böngészni az egyedibb darabokat, nem tudom, milyen stílusú ruhák jönnek be neked, ezért ránézés nélkül nem tudom megmondani, hogy tucat vagy-e vagy sem.
2/10 anonim válasza:
Akinek van egyénisége és egyedi ízlése,az nem tucat.Öltözködj úgy,hogy csinos és ízléses legyen,amit viselsz,a többiek véleményével meg ne foglalkozz.Egy plázában ugyanúgy találhatsz egyedi darabokat,mint bárhol máshol,ráadásul az általad felsorolt üzletekben nem is olyan vészes áron.
4/10 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha nevesebb üzletekben vásárolsz? Akkor vagy tucat, ha nincs önálló véleményed és mindenben másokat követsz. Azzal semmi baj nincs, ha ilyen helyen veszed a ruháidat, csak legyen saját ízlésed. Tudod: a divat változik, de a stílus örök!
5/10 anonim válasza:
Nem a bolt tesz tucattá senkit. :) Én is ezeken a helyeken vásárolok, mégse vagyok tucat, sokan mondják, hogy egyedi a stílusom.
6/10 anonim válasza:
plázából is lehet jól felöltözni, én is onnan öltözök. rengeteg bolt van és sok ember megfordul ott, a ruhák hamar elkelnek, mindig új darabok érkeznek, van amiből nincs is sok, meg amúgy is összelehet jól párosítani, kiegészítőkkel feldobni stb...
7/10 anonim válasza:
Mindenki tucat, az is aki azt hiszi hogy nem. hacsak nem varr magának ruhát.
8/10 A kérdező kommentje:
Általában kicsit csinosabban,nőiesebben öltözködöm,(persze,koromhoz illően)ékszer mindig van rajtam,amit nem plázában veszek.Rám még nem mondták,hogy tucat lennék,de sokszor hallom,hogy csak az az egyedi,aki vagy turiban vásárol vagy saját maga készíti a ruháit.Köszi a sok választ...;))
2013. okt. 9. 19:02
9/10 anonim válasza:
Ez az egész tucatság egy baromság!!! :D Melyik ember nem tucat? Én is plázában vásárolok olyan ruhákat, amik tetszenek. Szerintem minden ember egyforma nincs olyan ember, aki annyira kitűnne a tömegből, ha meg mégis azt hamar elkezdenék utánozni, aki meg kitűnik és nem utánozzak az meg azért van, mert nem jól néz ki, de egyedi persze, de mire jó? :DD Amúgy meg nem foglalkozz ilyenekkel, öltözz csinosan, nem tornacipő, póló... Még mindig jobb neves üzletekben vásárolni, mint a kíniban. :D Aki meg azt mondja, hogy tucat vagy, vágd szájba, mert ő se jobb, csak azt hiszi. ;DD
L/19
10/10 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőmre mondták.Hát,ő jól megmondta a csajnak..;DD
2013. okt. 28. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!