Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ha cipő alapján...

Lányok, ha cipő alapján választanátok párt, milyen márkájú, küllemű cipő nyerne?

Figyelt kérdés
Férfi cipőről van szó értelemszerűen és olyan, amit lehet hordani télen is. Kép linkelésért jár a zöld kéz
2013. okt. 7. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ha valaki le k**va anyáz, te szó szerint veszed, és elkezded bizonygatni, hogy már pedig a te anyád nem az, mert nem a testéből él, hanem xy helyen dolgozik, stb?

Te vagy szövegértésből nulla.

2013. okt. 8. 09:57
 22/31 anonim ***** válasza:
ha már itt tartunk, akkor a szövegértésnek és a szövegalkotásnak itt marha sok köze van ám egymáshoz ... :) egyébként köszönöm a bizalmat, most nem kezdenék el harcolni az igazamért. úgy vélem abban megegyezhetünk, hogy a kérdés szempontjából totál lényegtelen, hogy helyesen használtam-e a kifejezést, és abban is, hogy kettőnk közl te vagy az, aki ha nem rágjáka szájába, hogy miről is van szó, akkor el van veszve a nagyvilágban. gondolom a környékeden kikoptak a szóhasználatból a metaforák, hasonlatok, mozaikszavak, utalások, hogy nehogy véletlenül ne értsd meg,mit akarnak közölni veled. te szövegértésből nagyon jó.
2013. okt. 8. 10:43
 23/31 anonim ***** válasza:

Látod, ez öngól volt.

Nem a te kifejezésmódodról beszéltem, hanem a kérdezőéről.

Na látod, ezt sem értetted...

2013. okt. 8. 11:21
 24/31 anonim ***** válasza:

"Fiktív szituáció? Hol van itt szituáció?

Itt csak ez áll: "ha cipő alapján választanátok párt, milyen márkájú, küllemű cipő nyerne?"

Elég konkrét a kérdés, ha te nem érted, tégy szívességet az emberiségnek és ne szaporodj!"

aha,biztos. :)

2013. okt. 8. 13:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Hú, ez igen!
2013. okt. 8. 13:17
 26/31 anonim ***** válasza:
nem tudom,miért válaszolsz, ha már mindketten tudjuk, hogy nem tudsz mit írni. inkább vonulj el szépen csendben, sokkal könnyebb lesz mindkettőnknek.
2013. okt. 8. 13:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Tudnék mit írni, hidd el, csak nem szeretném kifejteni a véleményemet az alul iskolázott, valamint az átlag magyar polgárokról és gondolkodásmódjukról, mert lehet vérig sértődnél és nem bírnád feldolgozni.

2013. okt. 8. 13:52
 28/31 anonim ***** válasza:

sem alul iskolázott nem vagyok, se a véleményed nem nagyon érdekel. csak abban szerettem volna segíteni, hogy túl tudj lépni a gondjaidon, problémáidon, amit a semmilyen életed okoz számodra, és meg tudjuk beszélni, hogy akkor ki hanyas is szövegértésből, vagy mi a fene, hátha attól boldogabb leszel. de legyen,ahogy akarod, puffogj csak a saját butaságodon, és netharcolj lépten-nyomon minden ismeretlen emberrel, akinél te okosabbnak, intelligensebbnek, iskolázottabbnak, és ezekkel együtt felsőbbrendűnek hiszed (!!) magad. :)

üdv.

2013. okt. 8. 19:50
 29/31 anonim ***** válasza:

Nagyot hibáztam, mikor azt hittem, hogy fényt gyújthatok az agyadban.

Semmit sem tudsz rólam, viszont erős kisebbrendűségben szenvedsz. Én tényekre alapoztam amit írtam, míg te feltételezhetően a saját élettapasztalatodból merített sanyarúnak vélt sorsodat próbálod rám akasztani, mert azt hiszed az a legalja. Neked lehet, én nem veszem magamra, mert rám nem igaz :D

2013. okt. 9. 10:10
 30/31 anonim ***** válasza:

sanyarúnak vélt sorsomat? ezt mégis honnan szoptad, és mi köze ehhez az egész vitához? ismétlem: ha nem tudsz érdemben reagálni, akkor inkább maradj csendben.

jham, és még valami: nem én szenvedek kisebbrendűségben, neked van "én vagyok az atyaúristen" komplexusod. :)

2013. okt. 9. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!