Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ha cipő alapján...

Lányok, ha cipő alapján választanátok párt, milyen márkájú, küllemű cipő nyerne?

Figyelt kérdés
Férfi cipőről van szó értelemszerűen és olyan, amit lehet hordani télen is. Kép linkelésért jár a zöld kéz
2013. okt. 7. 14:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mégis mit árul el?

Én pl hordok sportcipőt, szandált, ünneplőt, stb...

Attól függ éppen hova megyek, ott mit fogok csinálni, stb.

Ha épp szandálban lát valaki akkor suttyó vagyok? Én bunkó strandra járok és menjek a fenébe?

Bezzeg ha sportolni megyek, akkor tapló vagyok, mert sportcipő van rajtam?

Ha meg éppen elegáns cipőben vagyok, mert tárgyaláson voltam, akkor sznob vagyok?

Menj el egy pótvizsgára, ott mindenki elegáns, mégis sok a retardált.

2013. okt. 7. 15:07
 12/31 anonim ***** válasza:

jajj ne legyetek már ennyire szőrszálhasogatóak. nyilván ez egy fiktív szituáció,senki nem feltételezi,hogy bárki így választana párt.

amúgy az egyszerű,de nagyszerű cipőket kedvelem. a tisza ill. az oldszkúl adidas cipők jönnek be leginkább.

2013. okt. 7. 15:11
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

A makkos cipős, de csakis fehér sportzoknival.

[link]

Második helyezetnek ez is megteszi:

[link]

2013. okt. 7. 15:13
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Fiktív szituáció? Hol van itt szituáció?

Itt csak ez áll: "ha cipő alapján választanátok párt, milyen márkájú, küllemű cipő nyerne?"

Elég konkrét a kérdés, ha te nem érted, tégy szívességet az emberiségnek és ne szaporodj!

2013. okt. 7. 15:15
 15/31 anonim ***** válasza:

"Elég konkrét a kérdés, ha te nem érted, tégy szívességet az emberiségnek és ne szaporodj!"

Te vagy életképtelen, hogy mindent szó szerint értelmezel, holott a napnál is világosabb, hogy mire gondol a kérdező.

2013. okt. 7. 15:44
 16/31 anonim ***** válasza:
Igen, a napnál is világosabb, mégsem érted. :D
2013. okt. 7. 15:49
 17/31 anonim ***** válasza:
Nyilván nem cipő alapján választok párt, de szeretem az elegáns félcipőket és a minőségibbnek kinéző, nem túl böhöm és nem túl idétlen edzőcipőket is.
2013. okt. 7. 16:59
 18/31 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy a többi ruhájához mi illik. De ezek tetszenek: [link]

[link]

2013. okt. 7. 17:34
 19/31 anonim ***** válasza:
most komolyan a "szituáció" szón akadtál ki? menj a fenébe de komolyan, a gyomorforgató stílusoddal, és a minden áron én akarok lenni a megmondóember-erőlködéseddel együtt.
2013. okt. 7. 19:59
 20/31 anonim ***** válasza:

Nem érdekel ki mit gondol, a lényeg az, hogyan fejezi ki magát.

Ha én arra gondolok, hogy valaki unalmas, akkor nem azt mondom neki, hogy dögöljön meg.

Ha meg nem tud magyarul valaki, akkor írjon más nyelven.

Én felelősséget vállalok mindenért amit mondok, de azért nem amit más ért alatta, mert arról nem tehetek, hogy szövegértésből a magyar társadalom nagy része NULLA!

2013. okt. 8. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!