Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek? Hülyének fognak...

Szerintetek? Hülyének fognak nézni ha összel harisnyába és szoknyába megyek? 13/L

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem. most is egy csomóan járnak még mini szoknyában is. én is szoknyába járok legtöbbször, és ilyenkor legalább fel lehet venni vastagabb szép harisnyákat is, bár a következő héten 15-20 fokok lesznek szóval simán vékony harisnyával is fogok menni.

szóval szerintem nyugodtan :)

17 L

2013. okt. 6. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért néznének? Én még télen is szoknyában szoktam, jó vastag harisnyával:)
2013. okt. 6. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán felveheted, főleg harisnyával, csak olyan vastagságú legyen hogy ne fázzál benne. Én is abba járok, én 12 éves korom óta csak szoknyát hordok, rajtam egyedül kemény fagyokban látni farmernadrágot, de mostanság már akkor is szoknyában járok, csak legginget veszek alá. De én mindig is harisnya, szoknya párti voltam. Még itthon is sokszor szoknyákban vagyok, főleg olyanba ami már leharcol,t de itthonra még tökéletes. Senki nem fog hülyének nézni miatta, mert nőknél ez normális öltözet. És vannak olyan munkahelyek, ahol télen nyáron, kötelező, akár harisnyával együtt is.
2013. okt. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!