Lányok, nők! Gondolkodtatok már, hogy mit vesztek Glamour napokon?
Kérdéseim: Gondolkodtatok már,hogy mit vesztek Glamour napokon?
Mire jutottatok?:)
Milyen értékben terveztek vásárolni?
Melyik boltokat célozzátok meg?
Kivel/kikkel mentek?:)
Én egy táskát fogok venni a H&M-ben,és egy csizmát vagy bakancs szerűséget a CCC-ben,vagy a Deichmann-ba.
És ti?:)
Köszi a választ.:) Akkor lehet, már ma keresek egy újságost. A legutolsó glamour napokon a 'rendezvény' előtt egy nappal vettem meg az újságot, és volt még, ezért lepődtem meg most, hogy lehet nincs is már.
Amugy a kérdésre válaszolva, a DM-es, New Yorker-es és a H&M kuponokat fogom biztosan használni, ha összejön.
Köszi,de hol lesz?(csak Pesten?)
Am. tegnap éppen láttam ilyen újságot a Tescoban de nem néztem meg közelebbről és csak elmentem mellette.A tv-ben pedig olyan reklámot láttam csak hogy 2013 április valahanyadikán van (inkább volt)
Hát nem tudom, ahogy írtam én ma elmentem felkeresni egy újságost, és rögtön vettem egy Glamourt. :D Volt még néhány darab, szóval akkor szerencsésnek mondhatom magamat.
11:41-es vagyok.
ÁÁÁÁÁÁÁ!Ezer köszönet!:D
Majd hétfőn megpróbálok venni újságot!
Én még a múlt héten láttam újságokat!
Aki nem talált az próbálja meg megnézni ilyen eldugottabb helyeken;)
Akkor szerintetek Szegeden az Árkádban is lesz?
Jajj de gyenge felfogású vagy:D
Ha azt mondjuk,hogy az egész országban lesz,akkor igen,SZEGEDEN IS!
jól van na!Tegnap eléggé fáradt voltam:)
Am. sikerült venni újságot:P
CCC kupon is van benne??????
Amugy: dm, H&M, Muller, Humanic, Orsay.
Egyedul megyek, pentek delelott.
Foleg a 4 eves gyerekemnek veszek teli cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!