Muszáj segítenetek! Gólyabálra lehet ilyen ruhában menni, vagy csak ez már túl elegáns? Nehezen tudom eldönteni, jól jönne egy kis segítség.
Sziasztok!
Nemsokára gólyabál, Bp egyik legnevesebb egyetemén és nem igazán tudom, hogy egy ilyen jellegű ruha jó volna-e? Nekem ilyenem van itthon (nem nagyon akarok bérelni, ha már van valamim amit elvileg felvehetek), de nem akarok túlöltözni, elég kellemetlen volna. Viszont az elegáns fogalmát tökéletesen lefedi.
A dresscode csak annyit ír, hogy alkalomhoz illő öltözetben. Eg bálra báli ruha dukál ezek szerint, nem?
Szerintetek? Tapasztalatok?
Ilyen a ruhám, csak királykék.
17.54-es vagyok rosszat linkeltem:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Azt hiszem azt fogom csinálni, hogy egy szalonban felvarratom az alját térd alá érőre. Így lesz egy elegáns, de nem királynői koktélruha féleségem, azt hiszem az pont megfelel. Talán így is elegánsabb lesz az átlagnál, de nem fog kilógni.
Na mit szóltok?ű
Egyébként nem sajnálom felvarratni, mert így annyira dámás, hogy aligha tudnám operabálon kívül máshova felvenni :D
Aki nem venné fel az valószínűleg elfelejti, hogy egy színvonalas Budapesti egyetem gólyabáljáról van szó, nem egy közép iskoláéról. Előbbibe megfelel, utóbbiba kicikiznének, hogy túlzásba vitted.
Ha felvarratod az is jó, csak nehogy utána olyan helyre ne legyen ruhád, ahova a koktélruha nem megfelelő.
Amúgy nálunk épp azon köszörülték a nyelvüket, aki nem öltözött ki normálisan, csak a szép felső, sima szoknya párost választotta, mint egy iskolai ünnepségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!