Ti hogy öltözködtök, hogy télen is csinosak legyetek?
a téli ruhatárhoz sajnos annyira nincs érzékem, és mindig elmegy a kedvem ettől. Csomó pulcsit magamra kell vegyek, hogy ne fagyjak meg,és mindig csak nadrágban járok, mert a harisnyához hideg van. de ez igy nem jó :(
légyszi, ha van kedvetek, adjatok pár tanácsot
Én épp most gondolkozom egy gyönyörű törtfehér vízálló, hóálló, szélálló kabáton, ehhez pl. szinte minden illik színben is meg a stílusomban is. Jó mondjuk szoknyával nem venném fel de én sportos ruhákat hordok. :D Szerintem nagyon fontos hogy olyan télikabátod legyen (ha mondjuk csak egy van, pl. nekem a leghidegebb időre csak egy kabátom van :)), ami sokmindenhez passzol.
Aztán imádom variálni a kendőket, rojtos, kockás, hmm... :) Az a lényeg hogy passzoljon a sapkához ha van rajtad. :D
Na meg vettem egy bélelt farmert, iszonyú hasznos, kívülről nem látszik semmi, de belülről vékony polár, rengeteget számít. :))
A sok pulcsizást én is utálom, igyekszek minél szűkebbeket venni, hogy a végeredmény ne legyen XXL-es. :D
Nekem ennyi jut eszembe hirtelen. :) A lényeg: variálható felsőruházat, és sok kiegészítő. :)
Én télen van, hogy veszek fel szoknyát, csak akkor vagy két-három harisnyát alá :D Sokszor még melegebb, mint a nadrág.
Egyébként én is utálom a téli ruhatárat :D
Felülre általában egy pántos felső+ing+kötött pulcsi kombinációt szoktam felvenni. Meg meleg kabátot.
Sajnos én si rákényszerülök egy fari-bakancs kombóra, ami nem szerencsés, mert mindig kijön a bakancsból a nadrág :D Ezért sokszor veszek fel harisnyát, anyától csórtam vastag harisnyát hozzá, plusz ha nem tesis nap van, akkor akár egy ilyen alsóbugyit vagy hogy hívják, amit harisnyáta veszel és kizárólag emlegítési célt használ, néha olyan, mint egy nadrág, na azt veszek még rá :D
Felül pedig sok pulcsi, vastag kabát, de a suliban már van fűtés, ott elég egy háromnegyedes ujjú vagy boleró, esetleg kardigán, szerencsére nem vagyok fázós.
Én mindig hordok trikót. A lényeg, hogy testhezálló legyen, rugalmas, tapadós anyagból készüljön. Erre felveszek egy hosszú ujjú, vékonyabb felsőt és még erre egy pulcsit vagy kardigánt.
A sálat én is nagyon szeretem, mint kiegészítőt, nagyon fel tudja dobni az öltözéket.
A nadrág alá veszek vékony nejlonharisnyát, ez még a szűk nadrágjaim alatt is elfér és nem nézek ki benne vizilónak és nem is érzem úgy magam. Gyakran hordok leggingset (alá harisnya), hosszú, feneket takaró felsővel, blúzzal, csizmával.
A legfontosabb persze egy jó kis télikabát. Olyan színt válassz, amit kb. mindenhez fel tudsz venni: szürkét, feketét, bézst, barnát. Én a hétköznapiasan elegáns darabokat részesítem előnyben, tehát ne színházbajárós, hosszú szövetkabátot, de ne is sportkabátot vegyél.
Először is, szerezz be egy jól szabott, csinos kabátot. Sőt, többet, ha kell egy vastag és egy átmeneti is. Olyat, ami karcsúsított, szép vonala van.
A nadrággal semmi baj, nőies tud lenni, ha jól választják meg. Ha megvan hozzá az alakod, vegyél fel jó minőségű csőnadrágot... de egy egyenes szárú is tökéletes - az alá meg még fel tudsz venni harisnyát is, ha nagyon hideg van.
Esetleg vehetsz vmi vastagabb kötött harisnyát, és megpróbálhatod, abban mennyire fázol.
Pulcsi téren érdekes a kérdés, ha tényleg annyira fázós vagy, hogy többet veszel magadra. Mennyire vastagok? Lehet, hogy pár elegánsabb, vastagabb pulcsit kellene beszerezned, és alájuk mondjuk egy pólót vagy akár egy hosszú ujjút, mindegy, a lényeg az, hogy ne tömd ki magad annyira, mint egy hógolyó, mert az tényleg nem vonzó.
Ja, és szerezz be puha, vastag sálakat :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!