Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen magassarkút vegyek föl?

Milyen magassarkút vegyek föl?

Figyelt kérdés
Szalagtűzőre megyek a jövőhéten,és mivel fekete koktélruhám és harisnyám lesz,ezért arra gondoltam egy színesebb magassarkú feldobná. ötletek?
2009. nov. 8. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
ez jó ötlet, csak akkor vele harmonizáló kiegészítőt vegyél fel szerintem ;) =)
2009. nov. 8. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
piros,zöld színűt,szerintem+ugyanolyan színű kiegészítő...jah,meg mellőzhetnéd a harisnyát,ha teheted!
2009. nov. 8. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a sárga is nagyon jó, a sárga-fekete összeállítás mindig rohadtjó:Dés mi még nagyon jó az a pink:Dmega piros is, bár az bennem vmiért ribis hatást kelt:Sde persze ettől függetlenül ha az tetszik viseld nyugodtan:)ja igen, és a harisnyát szerintem is jobb ha mellőzöd, vagy legalább bőrszínűt vegyél fel, ami nem látszik:)
2009. nov. 8. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
pink vagy piros!
2009. nov. 8. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:
épp azért akarok színes cipőt,mert fekete mintás harisnya lesz,és mivel mindenki bőrszinű harisnyában lesz,ezért én nem akarok olyanba.. :) ezért kell a színes cipő.
2009. nov. 8. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Sztem citromsárgát, pirosat vagy pinket vegyél.

Ja és sztem a fekete harisnyával sincs gond.:)

2009. nov. 10. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
én lilát vennék vagy pinket és akkor hozzá ugyanolyan színű nyaklánc-fülbevaló-karkötő
2009. nov. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!