Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez mennyire "téli...

Szerintetek ez mennyire "téli kabát"?

Figyelt kérdés

Most készülök téli kabátot venni ,ki is néztem egy tök jót,de nem tudom mennyire néz ki télikabátnak. Illetve megéri még most őszi kabátot venni?

A kérdéses kabát : [link]

#tél #kabát #téli kabát.
2013. szept. 30. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Semennyire nem téli. Én megfagynék benne tutira :)

Nem szükséges mindenképpen őszi kabát. Jobb napokon dzseki vastag pulcsival, kardigánnal, hidegebb napokon meg már a téli kabátot is fel lehet húzni. Mondjuk függ attól, hogy milyen télikabátod van.

2013. szept. 30. 13:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát még csak most készülök venni és nem tudom milyet.Nem akarok pufi kabátot,de a szövetkabát meg úgy érzem kevés lenne főleg,hogy nem szeretek nagyon vastag pulcsikat hordani.
2013. szept. 30. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
igaz, ez nem telikabat. ez inkabb oszi/atmaneti.
2013. szept. 30. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nem téli... Kockára fagysz ebben télen. :)

De amúgy tök jók néz ki!!! Átmenetinek tökéletes.

2013. szept. 30. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
ti milyen kabátot vennétek télre?
2013. szept. 30. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ezt inkább ősszel hordanám. Ha nem akarsz pufi kabátot, akkor van gyapjúval bélelt kabát, az tök jó meleg, nekem olyan van :) a H&M-ben is vannak most olyanok :)
2013. szept. 30. 15:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)))
2013. okt. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!