Fiúk!? Nektek mennyire fontos, hogy a barátnőtök, hogy néz ki, milyen ruhákat hord, stb?
Felőlem szakadt is lehet, de ha az utcán jól akar kinézni, akkor azért eléggé számít ;D
15/f
bocs nem esek az evkategoriaba..:) de zert valaszolok en is..:)
hat ha vanbaratnom akkor ne ugy oltozkodjon mint egy budos k.... tehat azert ne legyen kinn mindene.... ne ugy oltozkodjon akirol lesut h pasizni akar... viszont ha egyutt van velem... legyen stilusos... az arany kozeput az igazi...:) mutasson valamit..de esszel.. ha valamit mutat is... kivagottabb felso meg minden.. azert mutasssa aszt is h pasim van... ne probalkozatok...:) szerintem...:)
(18F)
Hát eléggé fontosnak tartom a megjelenést. Persze ezt nem lehet erőltetni, ennek belülről kell jönnie.
Az a véleményem, hogy egy nő kívülről is látszódjon nőnek.
Nekem fontos... legyen igényes, és nőies! Ez alatt a ruházatot is értem... sőt. Nem kell követni folyton a divatot meg a legdrágább ruhákat de egy nő tudjon öltözködni! Mondom ezt úgy h én is igényesen öltözködöm. Nem mindenki születik playboy modellnek de bizony ha szép ruhákat vesz fel, szép frizura smink stb az nagyon sokat dob a kisugárzáson! És az a csaj aki szépnek érzi magát, annak jó a kisugárzása, önbizalma lesz, és az ágyban is jobb :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!