Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a zöld mancs! :)
Én úgy vagyok vele, hogy van ami megéri van, ami nem. De általában a leárazáskor meg tudom venni azt, amit teljes áron nem engedhetnék meg magamnak. Bár örülnék neki, ha fele annyiba kerülne minden :))
Pár ruhát, cipőt vettem már onnan, van ami több éves, de soha nem volt vele problémám. Olyan mint újkorában, úgyhogy a minőséggel én elégedett vagyok.
2013. szept. 26. 17:51
12/17 anonim válasza:
A H&M-es ruhák nagyon bejönnek, pont illenek a stílusomhoz, viszont drágák (egy blézer 10000 Forint? Azért ez elég röhelyes, máshol megkapom 3-4ezerért). A minőségük sem túl jó (vettem ott egy táskát, 1 hét alatt leszakadt, kicseréltettem, 2 hónap múlva az is leszakadt...)
2013. szept. 26. 17:51
13/17 anonim válasza:
Én szeretek itt vásárolni, kb. a ruhatáram fele innen van és még sose volt problémám a minőséggel. Az áraik néha furák, mármint múltkor egy ruha kerül 4000Ft-ba, egy ugyanolyan blúz, mint a ruha, magyarul kevesebb anyag van benne, meg 6000-be :D
Amúgy összességében normál árak vannak, egy blézer 10E, egy pulcsi olyan 5-7E. Ezek szerintem teljesen átlagárak, ennél olcsóbban a kínaiban vásárolsz, na de az úgy is néz ki... (jó, nem minden, de én például nem vennék fel onnan ruhát)
2013. szept. 26. 17:58
14/17 Nem kell lepontozni! válasza:
Sok jó cucc van de elég drágák, akkor veszek ott ruhákat ha leárazás van. 12/L
2013. szept. 26. 19:40
15/17 anonim válasza:
Szerintem maradjunk annyiba, hogy szüleid veszik (12 évesen..) Elég k... drága, egy gagyi farmerért kérnek több mint 10 ezret. Pulcsik, pólók is marha drágák, miközben ugyanazon a gyártósoron készülnek ugyanabból az anyagból, mint a 2 ezres. Na meg a sok ratyi aki ott vásárolgat, nagyon idegesítő. Átverés az egész. Az ilyen rabló boltokba inkább ne tedd be a lábad.
2014. febr. 19. 23:13
16/17 anonim válasza:
Nekem is sok ruhám van onnan, de általában leárazáson vásárolok és úgy megéri, normálisan én se fizetnék közel 10est egy pulcsiért... Mivel a ruhatáram nagyja onnan van így különösebb gondom nincs a minőségre, még mindig egyben vannak.
22/N
2014. ápr. 25. 18:30
17/17 anonim válasza:
Nem mondanám. Vannak olyanok, amik nem érik meg az árukat. De ha látod, hogy valami szép, és különleges, jó a színe, az anyaga, akkor érdemes érte fizetni, és nincsenek horibilis összegek. Én ott nem sok különleges ruhát találok, a Tallyt szeretem nagyon, de a H&M sem rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!