Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jövő hónapban lesz a szalagava...

Jövő hónapban lesz a szalagavatóm. Majdnem mindenki babacipőben fogja táncolni a keringőt, szerintetek táncolhatnék magassarkúban? Vagy inkább énis táncoljak laposban? :/

Figyelt kérdés
A cipőm sarka csak 9 cm. Mit tegyek?:/

2013. szept. 25. 20:30
1 2
 1/17 anonim válasza:
90%
Nem kell beállnod a sorba ha tudsz a magassarkúba táncolni és nem fogsz megbotlani tánc közben akk sztem nyugodtan:D
2013. szept. 25. 20:35
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
egyszerű.tudsz táncolni magassarkúban?ha nem akkor topánka,ha igen akkor nyugodtan vedd fel a magassarkút.
2013. szept. 25. 22:50
 3/17 A kérdező kommentje:
tudok táncolni magassarkúban, meg gyakorlok is:D csak mivel nagyon sokan laposba lesznek elbizonytalanottam:/
2013. szept. 25. 23:41
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
A tánchoz amúgy is magas sarok dukál.
2013. szept. 26. 10:08
 5/17 Timeaa_ válasza:
Táncolj magasba ha tudsz benne táncolni és szerintem saját véleményed szerint kell választani, de az szebb ha magasba táncolsz:)
2013. szept. 26. 16:50
 6/17 A kérdező kommentje:
rendben, magasba fogok:) köszönöm a véleményeket:)
2013. szept. 26. 21:08
 7/17 anonim válasza:

Három dologtól függ:

(1) Milyen magas vagy a párodhoz, illetve a többiekhez képest? Tehát a magassarkú ebből a szempontból javít vagy ront?

(2) tudsz-e ilyenben táncolni, de ezt már kiveséztétek az előbb

(3) mennyire rontja az összképet, hogy rajtad más cipő van.

Keringőt rendszerint akkora szoknyában táncolják, hogy a cipőt nem nagyon látni, szóval nem gáz, ha más, de azért látni kellene a ruhát hozzá. A bérruhák sokszor bokalengők, annál ciki. Ha rendesen méreten van, akkor épphogy a cipő orra kilátszik tánc közben. Akkor mindegy.

Viszont az azért meglepett, hogy neked a 9cm "csak". Táncos cipőkben a 5-6cm környéke a standard, 7-8cm már magasnak számít, 9cm-es magassarkú táncos cipővel én még nem találkoztam. Mármint a latin cipőknél, mert a kubaiak még alacsonyabbak.

Egy angol keringőnél még csak-csak, mert lassú, de ha mondjuk bécsi, amiben tempó is van, akkor a bokaficamot kockáztatod.

Ekkora sarokkal ha engem kérdezel, akkor a saját testi épséged érdekében csak akkor engednélek táncolni, ha rutinos magassarkú-viselő vagy, tehát a táncpróbákon kívül is szoktál pl. viselni ilyet, magabiztosan, vagány nőcisen tudsz benne mozogni, nem billegsz benne, mint a tinik többsége szokott, ha egyszer estélyi ruhát vesz fel.

2013. szept. 26. 23:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Dehogy szebb,ne hallgass a sok aberráltra.

Te sem vagy százas.Mi az hogy ,,csak" 9?6cm-es is magas baz.d meg.

Sztem öltözz fel normálisan,mint az osztálytársaid.ŐK miért tudnak normális cipőben táncolni?

2013. szept. 29. 17:39
 9/17 A kérdező kommentje:

miaz h nem vagyok normális?:D tudod én olyan lány vagyok aki TUD magassarkúban táncolni és menni is!:D lehet h te nem, szal nem kellene a másikat elhordani mindennek!:)

és azért "csak" mert van egy-két lány a kevés közül akinek 10-15cm nél kezdődnek a cipők a keringőnél:)

2013. szept. 29. 19:30
 10/17 anonim ***** válasza:
39%
Kur.vák is.9 is ku.rva magas.Kit érdekel,hogy tudsz benne menni meg táncolni,akkor is közönséges,van kisebb is :D
2013. szept. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!