Jövő hónapban lesz a szalagavatóm. Majdnem mindenki babacipőben fogja táncolni a keringőt, szerintetek táncolhatnék magassarkúban? Vagy inkább énis táncoljak laposban? :/
Három dologtól függ:
(1) Milyen magas vagy a párodhoz, illetve a többiekhez képest? Tehát a magassarkú ebből a szempontból javít vagy ront?
(2) tudsz-e ilyenben táncolni, de ezt már kiveséztétek az előbb
(3) mennyire rontja az összképet, hogy rajtad más cipő van.
Keringőt rendszerint akkora szoknyában táncolják, hogy a cipőt nem nagyon látni, szóval nem gáz, ha más, de azért látni kellene a ruhát hozzá. A bérruhák sokszor bokalengők, annál ciki. Ha rendesen méreten van, akkor épphogy a cipő orra kilátszik tánc közben. Akkor mindegy.
Viszont az azért meglepett, hogy neked a 9cm "csak". Táncos cipőkben a 5-6cm környéke a standard, 7-8cm már magasnak számít, 9cm-es magassarkú táncos cipővel én még nem találkoztam. Mármint a latin cipőknél, mert a kubaiak még alacsonyabbak.
Egy angol keringőnél még csak-csak, mert lassú, de ha mondjuk bécsi, amiben tempó is van, akkor a bokaficamot kockáztatod.
Ekkora sarokkal ha engem kérdezel, akkor a saját testi épséged érdekében csak akkor engednélek táncolni, ha rutinos magassarkú-viselő vagy, tehát a táncpróbákon kívül is szoktál pl. viselni ilyet, magabiztosan, vagány nőcisen tudsz benne mozogni, nem billegsz benne, mint a tinik többsége szokott, ha egyszer estélyi ruhát vesz fel.
Dehogy szebb,ne hallgass a sok aberráltra.
Te sem vagy százas.Mi az hogy ,,csak" 9?6cm-es is magas baz.d meg.
Sztem öltözz fel normálisan,mint az osztálytársaid.ŐK miért tudnak normális cipőben táncolni?
miaz h nem vagyok normális?:D tudod én olyan lány vagyok aki TUD magassarkúban táncolni és menni is!:D lehet h te nem, szal nem kellene a másikat elhordani mindennek!:)
és azért "csak" mert van egy-két lány a kevés közül akinek 10-15cm nél kezdődnek a cipők a keringőnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!