Hol lehet ilyesmi ruhákat kapni? Mert én nem nagyon ismerek olyan boltokat, ahol elegáns ruhákat lehet kapni. :/
Szalagavatóra megyek november elején (mint vendég)...13 éves vagyok és szeretnék csinosan menni :D De az a baj, hogy én most pont köztes méretű vagyok...mivel már a gyerek ruhákat nem szeretem, a felnőttből pedig max az S-es jó rám! A mellméretem nem kicsi, sőt...elég nagy :DD Sokan mondják, hogy mi lesz, ha idősebb leszek... :D Az alkatom vékony és 160 cm vagyok...gondoltam rá, hogy nemtről rendelek ruhát, de, ha nem jó, akkor meg vissza kell küldeni és az nagyon bonyolult! Ezért szeretném elmenni egy boltba, felpróbálni és megvenni. Legjobb lenne a pántnélküli, vagy lehet pántos is, csak szép legyen :) 10.000-15.000 ft értékben...Köszönöm :)
[link] (ez tetszik a legjobban)
Ezek mind nyari ruhak es nem szalagavatora valo.
Amugy bemesz pl newyorkerbe tallyba vagy barhova es
Talan talalsz magadnak idealisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!