Mas hogy elne meg azt, hogy nem vehet minden honapban tobb tucat ruhat, hanem csak nehanyat, es azok is olcsobbak?
Ezt nem értem.
Én 3 havonta szoktam 2-3 db ruhaneműt és 1-2 cipőt vásárolni. Mindig csak annyit amennyi szükséges és amik kiegészítik, felfrissítik a ruha táram. Télre csak egy csizmára és egy szövetkabátra van szükségem.
Hogy élem meg? Teljesen jól, nincs szükségem több tucat ruhára.
Én is kb. akkor vásárolok, ha valamire nagyon szükségem van vagy évszakváltáskor. Akkor is többnyire turiban, mert nincs szívem kiadni 3-4000 Ft-ot egy olyan felsőért, ami kínai, anyaga, mint a szita, olyan átlátszó, két mosás után összemegy.Ezeket árulják a plázákban.
Valamint a környezet megóvása miatt is fontos, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjak a földön.
Mondok egy példát:
Barátnőm a Mayo Chix-ben veszi a felsőit ,mert azok neki beváltak minőségre, szabásra. De.... mind ugyanolyan, csak színben különbözik, s darabja 7-8ezer Ft. Én a turiban csak olyat veszek meg, amit tényleg hordani is fogok, s ezért az összegért kb. 6-7 kiváló minőségű, márkás darabot tudnék venni. Ki járt jobban?
Én nem járok márkás üzletekbe, de nem érzem úgy, hogy igénytelenebb lennék.
Nem fogok belehalni...Cipőt csak akkor veszek ha kinövöm,tönkremegy,évszakváltás.Deichmannban vagy néha kínaiban.Ruhát évszakváltáskor,frissítésnek
,általában New Yorker,Tally Weilj,néha kínai,turi.Nem vagyok plázacica,hogy egész nap vásároljak..14/L
Te hallod, túl lehet élni. ;)
A legutóbbi nagy dobásom egy Lidl-ben vásárolt cicanaci volt, azelőtt pedig márciusban egy felső. Szar a proliság, de megszokható. (pláne ha beleszülettél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!