Vidéki nagyobb városokban mennyivel olcsóbbak a ruhaboltok mint Budapesten? Ha egyáltalán olcsóbb!?
Pl. Debrecen, Tatabánya, Pécs....
és New Yorker, H&M, Tally..stb.
Az általad felsorolt üzletekben ugyanolyan árakkal találkozol akár Bp-en, akár vidéken tévelyegsz be egy boltjukba.
Nincs különbség.
Viszont a kínálatban sokkal inkább. Vidékre nem minden jut le, sokkal kisebb a választék, az üzlethelyiségek is többnyire kisebbek.
A pesti, a debreceni és a nyíregyházi üzleteiket ismerem.
Ez változó, én kisvárosban lakom, egy új divatos pulcsi 3000-4000 ft, egy farmer szintén 4000.
Poló 1500.
De ezek tényleg "divatos"-ak, férfiaknak nőknek kicsiknek. Még buliscucc is van, ha valakinek tetszik a Ribanc Style. (Bocs a kijelentésért :D )
Szolnoki és budapesti viszonylatokat ismerem.
Azt a következtetést vontam le, hogy Budapesten hamarabb elviszik a nagyon akciós cuccokat a New Yorkerből, Takkoból.
Szolnokon meg még mindig van a Newyorkerben 290!!ért balerinacipő, Takkoban meg 2000-ért farmer.
(Ezek a boltok "egyenárasak" tehát ugyan olyan áron dolgoznak, mivel egy bolthálózatról van szó.)
Kínai üzletek sajnos nem arról híresek, hogy bármit leértékeljenek. Kb ugyan az az árkategória mindkét városban. Vannak olcsóbb meg drágább kínaiak. De pl. szolnoki Skálában vannak leértékelt táskák, és tök szépek. Budapestibe soha sincs leértékelve táska, 6-7ezrek...
Skála mellett viszont van egy kínai, ott van már 3-ért táska. Meg a Family Centernél az Auchanban az Invázió nevű boltba is annyi.
Szolnoki kínaiba szoktam találni olyan ruhákat, amiket máshol nem! :)
Turikról meg annyit, hogy szerintem az Angex mindkét városban nagyon drága, a Háda viszont Szolnokon 500-1000Ft-ttal olcsóbban kínálja a cuccait. Ja, meg nem kapkodják szét első nap a márkásabb cuccokat.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!