Tényleg lehet a józsefvárosi piacon hamis Louis Vuitton tasit kapni?
én Olaszországba vettem egy béna gucci utánzatot.Csak mert kivi voltam mennyire üt el.Az eredeti és a hamisítvány ugyanaz volt....Kivéve,hogy egyik kézzel varrott másik géppel.Egyikre ragasztva volt a gucci jel a másikra nem.Na és ilyen apróságok.És nem tom amíg nem tudtam megvenni az eredetit inkább nem vettem ilyeneket mert elég ciki amikor valaki észreveszi.
És igen valóban lehet a józsin ilyet kapni.Bemész,odamész az egyik táskáshoz megkérdezed tőle,vagy ad vagy útbairányít.
De az elírásokra tényleg figyelj.PL láttam egy felsőt amire az volt írva: Cdolce&Gabanna
A józsefvárosi piacon egy barátnőmmel voltam egyszer, ő hamis nyelvvizsgát akart venni...
De ha már ott voltunk megnéztük mit tud ez a híres hely, és igen, tényleg tele van hamis cuccokkal, nagy választékban, egyik gagyibb, mint a másik. Én nem vettem, és nem is kérdeztem mennyi, maradok az eredetinél. :)
Van Lv táska ott igen!
A leggagyibbat 3-4 ezerér kapod, ami viszont tényleg olyan,mint az eredeti az pedig 5 ezertől megy fölfelé olyan 12ezerig kb.
Van Multi Color, Barna is és még sokféle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!