Mi a véleményed Louis Vuitton-ról? Amennyiben lehet a józsefvárosi piacon kapni kb. mennyiért?
Amennyiben lehet a józsefvárosi piacon kapni kb. mennyiért?
Mielőtt lecsesznétek h vegyek eredetit csak érdeklődöm.
Teszkó gazdaságos celebtáska. Viszonylag elérhető áron van az eredeti is, meg extra divatos és sokan csak azért veszik, hogy nekik legyen egy ilyen juj de csillivilli luxus táskájuk. Aki olyan nagyon fel akar vágni designer táskával az vegyen egy hermes-t.
A hamisítvány meg extra gáz. Az is gáz, mikor valaki összekapar egyre és látszik rajta, egy tök ágrólszakadt egyébként, és marhára nem vehetné meg magának, csak villogni akar, az meg, aki még össze sem tud szedni egyre pénzt, inkább megveszi a hamis fost, még ennél is hülyébb.
Ne vegyél, légyszíves.
A sok hamisítvány miatt már nem merem hordani az én saját eredetimet...
Köszi a válaszokat és nyugi nem akarok venni!!!!!!!!!!
Csak azért kérdeztem mert a sulinkban kb minden 2 lánynak Louisa van, és valószínű h ott vették. Mellesleg én sem merem a sajátomat t hordani
A véleményem róla,hogy nagyon jól kitalálta a monogrammintát meg magát a táskát,csak szegényke már olyan sok bóvli van és ez hiperszánalom.
Szeretem azokat a táskákat,bár nekem csak egy van.Azt is néha veszem fel,mert nekem azok a táskák jönnek be amit a barátnőmmel ketten átalakítunk a saját stílusunkra:DÉs mindenki a csodájára jár....és olyan tuti hogy nincs senki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!