Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ennyire nagy divat a...

Miért ennyire nagy divat a farmer nadrág?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert praktikus, igénytelen (értsd: nem kell vele sokat törődni) viselet. Emellett abszolút nőietlen, de ez csak engem zavar nagyjából.
2009. nov. 5. 20:35
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom mi az h igénytelen:D

jah és köszi a választ

2009. nov. 5. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
mert jól néz ki, és nehezen "tehető tönkre"
2009. nov. 5. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
mert szinte mindenkinek jól áll és nagyjából akármihez fel tudod venni.Sportcipő,tűsarkú....szóval király.
2009. nov. 5. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
igen. mindenféle fazonban van így kb akárkinek jóláll, kényelmes, NAGYON NŐIES is tud lenni.
2009. nov. 6. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy előttem írták, mindenféle alakra van különböző fazonok, így bárki csinos lehet benne. Cipőkkel variálhatod, hogy milyen stílusú legyél az adott pillanatban, sportos vagy éppen nőies. Nem értem, miért írta azt az egyik válaszoló, hogy nem nőies.
2009. nov. 6. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem király a farmer!!! mindenki talál az alkatához és stílusához illő farmert. Nekem minden nadrágom farmernadrág. Kivéve persze a rövidnadrágokat.
2009. nov. 6. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert a farmer örök divat. ennyi .
2009. nov. 6. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
az első válaszoló nem azért írta le,h. mi tjelent az,h. igénytelen,mert,h. esetleg nem tudod :D,hanem,h. ne úgy értsd ,h. lemondja a farmert azzal,h. igénytelennek írja le ^^
2009. nov. 7. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
mert kényelmes,sok színben fazonban kapható,mindenki megtalálhatja azt ami neki jól áll,és mert varálható!imááááádom
2009. nov. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!