Nagyon gáz a trapéz szárú nadrág? (farmer)
Viccelsz?
1.) Már egy jó ideje ismét qrva nagy divat külföldön, csak nézd meg az amerikai sztárokat, vagy egy online angol üzletet (sokat rendelek angol boltokból), sőt már itthon is sokat látni a boltokban...
2.) Ha neked ez a fazon áll jól akkor még egy divatmajom sztájliszt is rád tukmálná, hisz minek vennéd fel, ha a pl. a csőszár nem áll jól? Na akkor lennél nagyon gáz!
DE te tudod...
Hát itt szörnyen gáz, az összes kis majom tzenéves ájlávcsőnacis csaj hangosan fog kinevetni. xD
Amúgy már tényleg évek óta divat, kivéve ezen az elmaradott helyen, ami a divattól fényévekkel lemaradt és ahol csak akkor lehetsz valaki, ha olyan vagy mint az összes. :D
Részemről van egész passzos és egész trapéz gatyám is, nem igazán foglalkoztat ki mit szól hozzá. :D Vedd fel bátran szerintem.
Figyelj... Én is úgy voltam, hogy júj, mit szólnak, mikor mindenki csőnacit hord...
De nekem akkor is jobban áll, és jobban érzem magam benne (nem is igazán trapézt, hanem bővebb egyenes szárút, ami csípőnél feszül, alatta meg lazább, vagy törökös fazont. Viszont mélyülepű kizárva.)
Nekem pont, hogy keskeny a csípőm, és így a csőnaciban nincs alakom, egyenes az egész, nem tetszik.
Nem érdekeljenek mások, hordd azt, ami neked jól esik;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!