Egy fiú elmehet a suliba egy napra jeggingsben? Többi lent!
Figyelt kérdés
El merjek menni suliba egy napra farmernadrág anyagú, mintájú leggingsben, amin farmer varrás van meg olyan az anyaga mint a farmernak ? Ugye nem veszik észre rajtam hogy női jeggings ?2013. szept. 20. 21:47
11/20 anonim válasza:
Mi ez, hogy egy napra? Megveszed a nadrágot és egy napig hordod? Fogadást vesztettél? Akkor viseld a következményét, úgyis fel kell venned...
12/20 anonim válasza:
Ne ne ne ne :DDD Már attól is ki vagyok ha egy fiún csőnadrágot látok. :DD Neeee
15L
13/20 A kérdező kommentje:
Oké elég lesz a hülyékből !!! Most rendes válaszokat kérek !!!
2013. szept. 21. 16:15
14/20 anonim válasza:
engem is lepontoztál mikor írtam, hogy ne kínozd az iskolatársaidat, most komolyan, neked mi a rendes válasz? undorítóan néz ki, még a csőnadrág csak-csak de egy leggings? B*ZIS és igen b*zis, olyan leszel benne mint egy tranzi, eszedbe ne jusson felvenni!
15/20 anonim válasza:
Én is normálisan válaszoltam (11-es), feltettem pár egyszerű kérdést (legalábbis azt hittem egyszerű). Mégis mi visz rá arra, hogy ?1? napra női jeggingsben menj iskolába?
16/20 anonim válasza:
Szerinted nem fog feltűnni senkinek, hogy ezt nem pont rád szabták? Ha fogadásból kell felvenned az szívás, vannak ejtett ülepűek is, az egy fokkal kevésbé állna gázul rajtad. Ha meg magadtól találtad ezt ki hááát.. próbálj fel egyet, minden kínai boltban lehet kapni és meglátod hogy áll.
18/20 anonim válasza:
nyugdtan vedd fel,az a sok idetlen aki le akar beszelni rola,az nem nez korbe a kornyezeteben,hogy mennyi no jarkal ferfi,ferfias ruhaba! Ebbol kene kovetkeztetni,hogy a noknek mindent lehet,akkor nekunk ferfiaknak is!
19/20 anonim válasza:
Meg annyit,hogy pont harom pitcsa arrol beszelt,hogy milyen jo es kenyelmes ferfi pulcsiba jarkalni! Erdekes mod a tobbi nem alazta igy le oket mint itt a kerdezot! Egy kicsit kene foglalkoznunk a pitcsakkal is ! Hol van itt az egyenjogusag? Ugyan mar! Elmehet mindenki a francba! Tisztelet a kivetelnek!
20/20 anonim válasza:
Nekem női pufi dzseki a fétisem,még sem mernék utcára felhúzni,még a férfi pufi dzsekit sem.Aki fiú és hasonlóba,vagy jeggingsbe akar menni,az tudatni akarja mi a fétise,meg hátha sokan megnézik.Ez sok embert felizgat,mert nézik.Maradjon neked is a szobán belül.Utcára extrémen járok és ffiasan.Sajnos keverődik a ruházatok manapság.Fordított a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!