Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas derekú cuccok? Ez...

Magas derekú cuccok? Ez valami hülye új divat?

Figyelt kérdés

Majdnem úgy néznek ki, mint a pelenkák, meg nagyjából felhúzza a melléig, de jóhogy a nagyajkai nem buggyannak ki alul...

[link]

Aztán vannak még ezek az épp fenék alá érő miniruhák, amiben szintén a korosztályom r*bancosabb rétege kelleti magát.

[link]

[link]

Hová tűnt a jóízlés?

18/f

2013. szept. 20. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A magas derék az ami pár évente vissza visszatér. Bár ez mindenre igaz amit beépítettek az utcai öltözködésbe. Semmi újat nem találnak ki, ha előszeded anyád régi fényképeit nagy eséllyel fogsz látni rajta olyat amit most is felvesznek az emberek. A divat már egy jóideje ismétli önmagát, azt is eltudom képzelni hogy párév múlva középkori jelmezben fognk vonulni a kifutón,mert miért ne?
2013. szept. 20. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem új divat, a magas derék, sőt a csípő újabb. Magas derekút hordtam én is 14-16 éves koromig, mert csak azt lehetett kapni, anyámnak csak magas derekú nadrágjai voltak, ez nem újdonság.

A nagyon miniruhák, az más, azt azok veszik fel, akiknek nincs szép ízlésük, vagy azt hiszik ettől menőek, vagányak. Majd rájönnek, hogy ez nem így működik.

2013. szept. 20. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól ég mert neked nem tetszik még nem hülyeség, ráadásul mint előttem megmondták anyád is ebben járt már.
2013. szept. 20. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én örülök, hogy visszajött a divatba, mert így már kevesebb kilógó derekat látok, mellesleg eddig is hordtam ilyet, csak nagy nehézségek árán jutottam hozzá a szoknyához-nadrághoz, most meg mindenhol van ilyen.A ruhák hossza már más téma, de szerintem egy vékony lány simán felvehet miniruhát alkalomra ( nem suliba, sarki boltba:-D)

Viszont az alma alakúaknak pl ez a fazon nagyon nem előnyős, de egy átlagos, vagy vékony lánynak sokkal jobb, mint a csípőgatya. Minden ruhát el lehet rontani ( nem illik az emberre, tiritarka, csicsás, rossz minőségű, st)

2013. szept. 20. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Én imádom. :)

15L

2013. szept. 21. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Imádd, a hülyék hülyén öltözködnek.
2013. szept. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!