Magas derekú cuccok? Ez valami hülye új divat?
Majdnem úgy néznek ki, mint a pelenkák, meg nagyjából felhúzza a melléig, de jóhogy a nagyajkai nem buggyannak ki alul...
Aztán vannak még ezek az épp fenék alá érő miniruhák, amiben szintén a korosztályom r*bancosabb rétege kelleti magát.
Hová tűnt a jóízlés?
18/f
Nem új divat, a magas derék, sőt a csípő újabb. Magas derekút hordtam én is 14-16 éves koromig, mert csak azt lehetett kapni, anyámnak csak magas derekú nadrágjai voltak, ez nem újdonság.
A nagyon miniruhák, az más, azt azok veszik fel, akiknek nincs szép ízlésük, vagy azt hiszik ettől menőek, vagányak. Majd rájönnek, hogy ez nem így működik.
Én örülök, hogy visszajött a divatba, mert így már kevesebb kilógó derekat látok, mellesleg eddig is hordtam ilyet, csak nagy nehézségek árán jutottam hozzá a szoknyához-nadrághoz, most meg mindenhol van ilyen.A ruhák hossza már más téma, de szerintem egy vékony lány simán felvehet miniruhát alkalomra ( nem suliba, sarki boltba:-D)
Viszont az alma alakúaknak pl ez a fazon nagyon nem előnyős, de egy átlagos, vagy vékony lánynak sokkal jobb, mint a csípőgatya. Minden ruhát el lehet rontani ( nem illik az emberre, tiritarka, csicsás, rossz minőségű, st)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!