Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miden mai lanynak a b*zi...

Miden mai lanynak a b*zi páwák jonnek be?

Figyelt kérdés
en rapper vagyok csakis EMINEM:D
2013. szept. 19. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
elsővel értek egyet. nekem sem tetszenek az olyan fiúk aki elmondják magukról hogy mekkora rapperek,punkok, páwák vagy akárkik. mellesleg az is gáz hogy csak egyféle zenét vagy képes meghallgatni és mást be sem fogad az agyad.
2013. szept. 20. 15:57
 12/12 anonim válasza:

Hát, elvileg nem, de attól függ hol laksz. Én itt lakom Bács megyében, Kecskemét közvetlen közelében és nem nagyon van itt normális kölök, ha szétnézek. Én rocker vagyok, az osztályunkban a 10 fiúból kb 4 ilyen divatb*zi páwa. És sok csajnak bejönnek az ilyen kis undorító divatférgek. De hát egyszer csak kinövik, ez a legtöbb amit remélhetünk. Ugyanis egy egyéniség, és egy normális stílus nem ártana :P

14/F/Rocker

2013. nov. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!