Nem tudom, hogy 28 évesen "mai lánynak" számítok-e a te szemedben, de nekem alapból nem jön be, aki kikiáltja magáról, hogy ő ilyen vagy olyan. Legyen az páwa (mit jelent ez amúgy??), vagy rapper, vagy bármi.
Azokat a férfiakat szeretem, akiknek van egyéniségük, és nem követnek egy irányzatot sem...
2013. szept. 19. 21:54
2/12 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be se a "páwák" se a rapperek.
2013. szept. 19. 22:04
3/12 anonim válasza:
Hát se a páwák se a rapperek :D bocsi
2013. szept. 19. 22:06
4/12 anonim válasza:
Nekem a rockerek. :D És nem a b..uzi hanem a normális rockot szeretők, illetve skinheadek, metálosok, stb.. :D 20 éves vagyok és "átlagos" lány. De amúgy igen sokaknak a páwák jönnek be.
2013. szept. 19. 22:29
5/12 anonim válasza:
Elmondja valaki, hogy mi az a "páwa"?
2013. szept. 19. 22:33
6/12 anonim válasza:
Pólus Árkád WestEnd Aréna = PÁWA. Olyan fiúk akik ilyen nagy plázákban lepzselnek egész délután, szűk farmert és mentőmellényt hordanak, szoliznak, egyformára van nyírva a hajuk ilyesmi. Ja és nagy az arcuk csak azt nem tudom miért.
Teljesen mindegy hogy a lányoknak a b#zi páwák jönnek-e be vagy sem, mert a b#zik csak a saját nemükhöz vonzódnak, így a mai lányok előbb utóbb kénytelenek lesznek ráfanyalodni az kevésbé menő bár annál öntudatosabb és büszke dákódra.
2013. szept. 20. 00:01
7/12 anonim válasza:
Számomra spec visszataszítóak..de mondjuk a rapperek is, csak kevésbé:D
Eleve ez a stílusokba sorolás elég felszínes dolog szerintem.
23L
2013. szept. 20. 00:16
8/12 anonim válasza:
Jaaa, akkor már értem, köszönöm. :)
Nem, az ilyen abszolút nem jön be!
Se a "rapper", a "punk", a "rocker", se senki, aki saját magát valami csoport majmolásával határozza meg...
2013. szept. 20. 06:44
9/12 anonim válasza:
Nekem alapjáraton nem a stílus határozza meg, hogy ki tetszik és ki nem, hanem el tudom dönteni, hogy ha ránézek tetszik-e a látvány vagy sem, illetve ha beszélgetek vele akkor tudom, hogy értelmes vagy egy nulla, mert ez is fontos. Tetszett már páwa is, de tetszett már egy tök átlagos pasi is. Csak a stílus alapján válogatni, hogy ki tetszik és ki nem, az kicsit felszínes dolog szerintem.
2013. szept. 20. 10:55
10/12 anonim válasza:
Nekem egy kis szerencsétlen fiú jön be. Furán jár, beszél , néha érdekes cuccokat hord de annyira aranyos :) Nem tudnék szeretni olyan aki lekezelően beszél velem, vagy másokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!